Tiamat, planeta lipsă dintre Marte și Jupiter este de fapt Terra?

Tiamat, planeta lipsă dintre Marte și Jupiter este de fapt Terra?

Oamenii de ştiinţă n-au reuşit încă să explice în mod satisfăcător existenta tectitelor în diverse zone de pe glob. Tectitele sunt niște roci radioactive formate dintr-un material asemănător cu sticla și care au căzut din cer în numeroase zone de pe Terra.

Ipoteza doctorului Ralph Stair, de la Biroul American de Măsuri şi Greutăţi, spune că tectitele ar putea proveni dintr-o planetă dispărută ale cărei rămăşiţe gravitează acum între Marte şi Jupiter.

Această teorie pare plauzibilă în condițiile în care între Marte și Jupiter există milioane de asteroizi de diferite mărimi care par să nu se abată de la o orbită fixă. Acestea sunt resturile unei planete, care conform calculelor astronomilor ar fi dispărut cu milioane de ani în urmă. Mai mult de atât, se presupune că planeta misterioasă ar fi fost locuite de ființe extrem de inteligente, care au fost nevoite să plece în momentul catastrofei.

În 1696 matematicianul german Johann Titius a remarcat faptul că există o anume relaţie numerică între distanţele planetelor de Soare. Ideea lui a fost preluată şi popularizata de Johann Bode. Imaginaţi-vă o serie de cifre de 1 şi 2 ca fiind excluse şi care vor fi dublul cifrei precedente; 0, 3, 6, 12, 24, 48, 96, etc. Se adaugă 4 la fiecare cifră. Noua cifra este: 4, 7, 10, 16, 28, 52, 100.

Dacă distanța de la Pământ la Soare corespunde valorii 10 o putem decupa în 10 unităţi, Mercur şi Venus se vor situa precis în poziţia 4 şi 7 din acest decupaj. Marte va fi la 15, adică foarte aproape de 16, Jupiter la 52 şi Saturn la 95 mereu foarte aproape de 100. Jocul este destul de surprinzător, dar este şi mai mult atunci când ne întrebăm de ce nu este nimic la poziţia 28 a decupajului făcut de Titius Bode. Probabil că acela era locul unei imense planete, care din motive încă necunoscute a explodat și rămășițele sale au ajuns până pe Terra sub forma tectitelor.

Zecharia Sitchin, unul dintre cei mai importanți scriitori în domeniul misterelor din lume, sugerează că de fapt planeta dintre Marte și Jupiter nu ar fi dispărut în totalitate. Scrierile sanscrite susțin că Tiamat, așa cum se numea planeta lipsă, s-a întâlnit cu Nibiru, motiv pentru care s-a produs o catastrofă imensă și astfel după mai multe explozii ar fi sărit de pe orbită. Tiamat nu a dispărut ci este planeta noastră, care și-a schimbat poziția pentru totdeauna.

Loading...

tiamat

Atunci a fost momentul când s-a format și Luna, dar și centura de asteroizi care există și în prezent între Marte și Jupiter.

loading...

Related posts