Mistere

Descopera

THOTH ATLANTUL, CREATORUL MARII PIRAMIDE DIN GIZEH

0views

Thoth a fost un preot-rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic, după scufundarea țării mamă.

Se spune că el este constructorul Marii Piramide din Gizeh. Vreme de 16000 de ani, el a condus străvechea rasă a Egiptului. Thoth era nemuritor deoarece învinsese moartea, trecând în celelalte planuri ale existenței. Înțelepciunea lui l-a făcut conducător în diverse colonii. Când a sosit timpul să părăsească Egiptul, a ridicat Marea Piramidă deasupra Marii Săli din Amenti. Acolo a depozitat documentele și a desemnat pe cei mai de încredere oameni ai săi să le păzească.

Mai tîrziu, descendenții ai acelor paznici au devenit preoții piramidei, cei care l-au zeificat pe Thoth, declarându-l Zeul înțelepciunii.

Conform legendei. Sala din Amenti a devenit lumea de dincolo, sala zeilor, pe unde trecea sufletul înainte să fie judecat.

Tăblițele de Smarald sau Tăblițele lui Thoth, sunt în număr de zece și au fost descoperite în Marea Piramidă. Publicul a avut acces numai la opt dintre ele, celelalte două fiind considerate că dețin secrete pe care omenirea nu trebuie să le cunoască.

Loading...

Cu aproximativ 1300 de ani î.Hr., preoții egiteni au fost trimiși în diverse colțuri ale lumii.

Tîblițele de Smarald erau ca un talisman cu ajutorul cărora preoții exercitau o putere și o autoritate asupra celorlalți preoți.

Preoții care dețineau tăblițele s-au retras în America de Sud. Acolo ei i-au întâlnit pe mayași. Tăblițele au fost așezate sub altarul unuia din templele închinate zeului Soare.

După cucerirea mayașilor de către spanioli, orașele au fost abandonate iar comorile au rămas ascunse și uitate în temple.

Tăblițele au fost descoperite în anul 1925. Ele sunt confecționate din smarald verde, substanța fiind transmutată alchimic. Structura atomică și celulară este fixă și nu permite nicio schimbare. Din această cauză, tăblițele contrazic legea ionizării referitoare la corpurile fizice.

Tîblițele sunt prinse între ele prin inele din aur și au rezistat la coroziune și acizi.

Pe una dintre tăblițe există un text care spune că Marea Sală Amenti este o poartă stelară care leagă pământul de cosmos. Alte texte descriu mare căutare a Luminii, a Vieții, a Iubirii și fuziunea cu lumea spirituală.

Thoth

Edgar Cayce, marele profet, susținea că pe lângă Marea Sală Amenti, mai există încă două astfel de locuri unde sunt ascunse texte despre originea omenirii.

Se știe că Marea Piramidă a fost un loc de inițiere pentru Soloman și Apolonius.

loading...