Descopera

Textele antice indiene descriau teoria gravitatiei cu 3000 de ani inainte ca Newton s-o descopere

A descoperit Newton gravitația? Dacă ne-am lua după informațiile pe care le-am acumulat la școală, răspunsul este unul pozitiv, dar dacă am cerceta cu atenție textele antice indiene am afla că această forță este cunoscută omului cu peste 3000 de ani în urmă.

Chiar dacă pare greu de crezut, textele sacre indiene, care sunt culese în cele patru cărți vedice, descriu cu lux de amănunte numeroase forțe care ne înconjoară. Una dintre ele este gravitația, forță a planetei noastre, cunoscută și probabil folosită de lumea antică, care a trăit pe teritoriul Indiei de astăzi, cu peste 3000 de ani în urmă.

Există numeroși specialiști indieni care susțin că Vedele sunt o comoară prețioasă cu privire la arhitectură, fizică cuantică, algebră sau chimie. Numeroase lucruri pe care omul modern le-a inventat în ultimii ani sunt explicate cu lux de amănunte în textele sacre.

Madhavan Nair, unul dintre cei mai proeminenţi specialiști indieni, contestă cu vehemenţă că Isac Newton ar fi fost descoperitorul teoriei gravitației. Această declarație se bazează în mare măsură pe informațiile culese din textele sacre. Specialistul susține că nu trebuie să uităm că anticii erau atât de evoluați din punct de vedere intelectual și spiritual, încât au ajuns să atingă un prag al ştiinţei la care omenirea nici nu visează în prezent. Astfel, teoria gravitației este explicată și descrisă cu lux de amănunte în aceste texte sacre.

Mai mult de atât, experții din întreaga lume, care au avut ocazia să intre în contact cu textele indiene, sunt de părere că acestea conțin extrem de multe informații prețioase cu privire la Univers. Aceste lucruri nu sunt încă descoperite de oameni și din acest motiv este foarte greu ca ele să fie descifrate din acele texte.

vede - Textele antice indiene descriau teoria gravitatiei cu 3000 de ani inainte ca Newton s-o descopere

Se mai vehiculează ideea că Chandrayaan 1 , misiunea de de explorare a Lunii fără echipaj uman, lansată de către Indian Space Research Organisation (ISRO), agenția spațială indiană, ar fi fost posibilă în urma unei formule descoperite în Vede.

Bineînțeles că ISRO nu a făcut niciodată publice aceste informații, dar foşti angajați ai proiectului în cauză au susținut aceste lucruri.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top