Texte interzise care modifică din temelie istoria omenirii! Cine suntem noi cu adevărat?

Texte interzise care modifică din temelie istoria omenirii! Cine suntem noi cu adevărat?

Cu toate că s-au realizat progrese în decriptarea unor texte, nu în toate cazurile succesul a fost pe măsură. Cartea Voinych este un document care își păstrează misterele și secretele.

Încă din anul 1920, s-au făcut eforturi pentru a decripta textul. În ultimii ani, s-a apelat la calculatoare performante.

Profesorul american William Newbold s-a ocupat 20 de ani pentru a decripta aceste texte. El a declarat că a reușit acest lucru și că textul cărții descrie o civilizație venită din Andromeda care a intrat în contact cu omenirea.

Mulți cercetători sunt sceptici cu privire la declarația lui și au contestat traducerea lui Newbold.

Un alt manuscris la fel de misterios a fost descoperit într-un anticariat, în anul 1880, de către un preot englez. Manuscrisul se numește Mathers și a fost însoțit de o scrisoare în limba germană, în care se spune că cine va descifra textul va ajunge la o societate secretă numită Sapiens Donabitur Astris.

Textul a fost decodificat de către cercetători germani și se referă la explicația unor fenomene paranormale, puterile unor persoane cu capacități paranormale și riscurile la care au fost expuși în timpul unor experiențe.

Traducerea manuscrisului nu a fost dată publicității, considerându-se că textul nu face bine cititorilor.

Curios este faptul că textul face referire și la ADN-ul uman, structură, funcții, descoperiri care s-au făcut la mulți ani după descoperirea acestui manuscris.

Jacques Bergier, unul dintre cercetătorii care a avut acces la acest manuscris, a declarat că textul manuscrisului nu face bine omenirii, conceptelor și teoriilor în baza cărora existăm.

Lumea nu este pregătită pentru a citi aceste texte pentru că tot ceea ce am învățat despre originea umanității și dezvoltarea ei s-ar nărui în câteva minute.

Informațiile despre aceste texte sunt trunchiate, ele au venit pe surse, iar cei care au avut acces la ele sunt rezervați în a face precizări. Una dintre informații se referea la faptul că umanitatea, de-a lungul istoriei, a intrat în contact cu civilizații nonterestre periculoase care a dus la catastrofe mondiale.

Jacques Bergier face o paralelă între textul manuscrisului și straniile apariții ale oamenilor în negru, după fiecare eveniment extraterestru. El susține că mulți dintre cei care au fost implicați în astfel de evenimente sau au anchetat aceste cazuri au avut un sfârșit tragic.

Textele feniciene

Oamenii în negru sunt emisarii unor afaceri tenebroase, oculte care nu trebuie cunoscute de populație. El susține că mulți oameni de știință care au avut acces la astfel de informații au avut parte de morți suspecte.

Probabil că aceste texte conțin răspunsuri la numărul mare de întrebări pe care fiecare dintre noi le avem.

Cine suntem cu adevărat? Care este originea noastră și încotro ne îndreptăm?

CATEGORIES
Share This
>