TESLA ȘI EINSTEIN, REGRETE DUPĂ EXPERIMENTUL PHILADELPHIA

Proiectul Montauk a fost o experiență secretă efectuată de Marina SUA în anul 1943, care s-a desfășurat la bordul distrugătorului USS Eldrige cu scopul de a testa efectul unui câmp magnetic capabil de a face nava invizibilă. Testul la care a fost supusă nava a fost numit Experimentul Philadelphia.

Experimentul a avut efecte secundare neprevăzute ce s-au răsfrânt asupra echipajului navei cât și asupra navei. Unii marinari au fost găsiți încastrați în metalul navei, alții au dispărut pentru totdeauna, alții au înnebunit, în timp ce alții au fost destinați unei vieți curioase de apariții și dispariții succesive.

Se spune că proiectul Montauk este cea mai uluitoare și ocultă acțiune de anvergură a omenirii. După acest proiect, Albert Einstein a declarat că dacă aș fi știut la ce duce descoperirea mea, mă făceam ceasornicar.

Încă din anul 1930, cercetătorii americani au analizat posibilitatea de a face un corp invizibil prin intermediul electricității. Primul care a fost cooptat a fost Nikola Tesla. Mai târziu, s-a alăturat și Einstein. Rezultatele studiilor nu au fost date niciodată publicității.

În 28 octombrie 1943, armata americană a pus la dispoziţia oamenilor de știință distrugătorul USS Eldrige. Primele referiri despre acest experiment au apărut în anul 1955.

Puternicele generatoare instalate pe navă au fost pornite, nava a fost acoperită de o ceață alb-verzuie. La scurt timp, nava a dispărut de pe ecranele radarelor.

loading...

Nava a apărut după câteva minute și imaginile au fost de coșmar. Mulți dintre membrii echipajului erau carbonizați, unii prezentau simptome de nebunie sau dispăruseră fără urmă, în timp ce alții erau integrați în structura metalică a navei.
Martorii au declarat că nava a apărut la 600 kilometri depărtare, după care a dispărut.

În anul 1955, Carlos Allende a trimis profesorului american Jessup o scrisoare în care erau redate în detaliu amănunte redate de dispariția navei.

Allende descria cazul unui supraviețuitor al experimentului care aflându-se la masă împreună cu familia s-a ridicat brusc și a ieșit prin perete fără ca cineva să mai dea de el vreodată.

PHILADELPHIA - TESLA ȘI EINSTEIN, REGRETE DUPĂ EXPERIMENTUL PHILADELPHIA

La scurt timp după acest experiment, a murit și Nikola Tesla. Înainte să moară, el a declarat că descoperirile sale vor fi utilizate în detrimentul umanității. Tesla a fost găsit mort într-un hotel, iar toate documentele sale dispăruseră în mod misterios. Agenții FBI au ridicat toată arhiva savantului.

Ceva mai târziu, cercetătorul Jessup moare și el în condiții misterioase.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns