TESLA, INVENTATORUL PRIMEI FARFURII ZBURĂTOARE

După 120 de ani de la moartea lui Nikola Tesla, un cercetător a descoperit un brevet confiscat de serviciile secrete americane.

Brevetul poartă un titlu extraordinar, Prima farfurie zburătoare din lume. În jurul acestei personalități au fost create multe legende, unele referindu-se la întâlnirile dintre Tesla și extratereștri sau despre capacitățile sale paranormale.

Tesla este considerat cel mai inovator om din toată existența omenirii, dar și un personaj misterios. Tesla a fost un geniu și fără invențiile sale, cu siguranță, știința nu atingea acest nivel de dezvoltare.

Din păcate, multe din invențiile sale au fost confiscate de autorități sau de serviciile secrete americane.
Tesla a vorbit în mai multe rânduri despre întâlnirile pe care le-a avut cu extratereștri. La acel moment, a fost considerat nebun și totuși…

Există o întrebare, de ce serviciile secrete i-au monitorizat activitatea de cercetare și chiar i-au confiscat anumite brevete?

Statistic, Tesla a avut peste 800 de brevete. După moartea sa, FBI-ul a pătruns în locuința sa și a confiscat o bună parte dintre ele, susținând că fac acest lucru din motive de securitate națională.

loading...

Menționăm faptul că Tesla a murit în sărăcie și anonimat, uitat de oamenii de știință, dar și de americani.
La început, s-a crezut că această situație a fost creată de faptul că Tesla era un imigrant care prin mintea sa strălucită intrase în ierarhia oamenilor de știință și deranja anumite personalități.

Mai târziu, situația a demonstrat că altele erau motivele. Unul dintre acestea poate fi și acest brevet privind prima farfurie zburătoare din lume.

Începe să se facă lumină asupra multor etape din viața lui Tesla. Autoritățile americane au realizat importanța acestor brevete și au preferat să le sustragă și să beneficieze de ele, în cel mai secret mod.

Dacă aceste brevete erau cunoscute de întreaga lume, SUA aveau de pierdut. Aparatul de zbor a fost numit obiect zburător identificabil.

Se cunoaște faptul că naziștii au preluat o serie de brevete ale lui Tesla pe care le-au pus în practică. În noiembrie 1905, Tesla dădea un interviu unui ziar din New York și descria mașina lui zburătoare astfel, nu are aripi, nu are elice și poate zbura în toate direcțiile. Este o mașină antigravitațională.

Sunt cercetători care i-au studiat opera științifică și care susțin că FBI-ul a confiscat aceste brevete de teamă ca ele să nu ajungă la ruși.

S-a descoperit o corespondență secretă între Tesla și Tito, în care mareșalul era foarte interesat de acest brevet. În acest sens, și naziștii l-au curtat pe Tesla.

tesla ufo - TESLA, INVENTATORUL PRIMEI FARFURII ZBURĂTOARE

O altă descoperire făcută la mai bine de 100 de ani de la moartea lui Tesla a fost un document scris în sanscrită. Documentul se numește Exotericon Gama și descrie pașii pe care omenirea trebuie să-i facă pentru a intra în contact cu extratereștri. La sfârșitul documentului, Tesla a scris cuvântul guvern.

Nepotul lui Tesla, Sava Kosanovic, susținea că Tesla a primit două mesaje de la extratereștri. Din păcate, și acest document a intrat în posesia celor de la FBI.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns