Tesla credea că omul face parte din experimentul extraterestru care se desfășoară pe Terra

Unul dintre cei mai importanți cercetători ai omenirii, Nicola Tesla, a realizat o serie de descoperiri care și în ziua de astăzi sperie sau pur și simplu nu sunt înțelese pe deplin.

Ani buni după moartea marelui savant, au ieșit la iveală o parte importantă din jurnalele lui Tesla. Aici, cercetătorul își nota descoperirile și temerile legate despre viitorul omenirii. În anii 20, Tesla devenise absolut fascinat și înspăimântat de semnalele extraterestre care circulau peste tot prin sistemul nostru solar.

Cu ajutorul unui aparat, pe care l-a inventat pentru a putea intercepta și decodifica transmisiile extraterestre, Tesla a ajuns la o concluzie fascinantă. Extratereștri sunt peste tot și pentru că semnalele erau prea puternice inventatorul era convins că bazele extraterestre sunt pe Lună.

Semnalele sunt prea puternice ca să vină de la depărtare. Ma vad obligat să spun că sursele se află în apropierea Pământului. Poate de pe Lună transmit extratereștri.Sunt sigur, totuşi, că fiinţele care comunică unele cu altele în fiecare noapte nu provin de pe Marte sau de pe oricare planetă din sistemul nostru solar„, scria Tesla într-unul din jurnalele sale.

În cea mai mare taină Tesla a dezvoltat teslascopul, un aparat cu care vroia să comunice cu extratereștri. Nu se poate spune cu exactitate dacă savantul a făcut-o până la urmă, dar din notele sale reiese faptul că extratereștri există și s-au implicat în funcționarea și dezvoltarea omului pe Terra. Această implicare nu este una benevolă și neînsemnată, pentru că în fapt omul face parte din experimentul realizat de acești extratereştri.

Conform credinței lui Tesla, extratereștri există peste tot, chiar și pe Terra, și întotdeauna au intervenit în diverse momente cheie ale omenirii.

Loading...

Unul dintre colaboratorii lui Tesla, Arthur Matthews a descris teslascopul precum un aparat cu care se poate comunica cu extratereștri. Acesta putea să capteze razele cosmice și să le transforme în format audio. În acest fel, Tesla a reușit să afle adevărul despre planul diabolic al extratereștrilor cu privire la omenire.

Matthews declarase după moartea prietenului său că Tesla era foarte speriat de faptul că extratereștri există peste tot și că omul nu este altceva decât un cobai pentru un experiment care va dura foarte mulți ani. Acești extratereștri dețin baze pe toate planetele din sistemul nostru solar, dar în special pe Marte și Venus. Ei sunt adepții unei religii de tip new age și denunță comportamentul violent al omului.

tesla

Bineînțeles că aceste relatări nu sunt luate în serios nici în prezent și cei mai mulți dintre oamenii de știință cred că teslascopul este doar o poveste. Pe de cealaltă parte, imediat după Al Doilea Război Mondial, serviciile secrete americane au devenit brusc interesate de descoperirile lui Tesla în această direcție. Notele cât și jurnalele sale au fost ridicate și ce a urmat după nimeni nu poate preciza.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și