The news is by your side.

Terra în plină schimbare! REZONANȚA SCHUMANN, TRANSFORMĂRI PLANETARE

0

Vechii indieni au numit frecvența de 7,83 Hz, frecvența Om. Această frecvență este cunoscută sub numele de Rezonanța Schumann, care este de natură electromagnetică și este determinată de descărcările de lumină dintre Pământ și ionosferă.

Mulți ani această rezonanță a fost constantă. Începând cu anul 2014, s-a înregistrat o creștere, aceasta ajungând până la 16,5 Hz. Această rezonanță este în legătură directă cu undele cerebrale umane.

Putem trage concluzia că s-au produs modificări și la nivelul creierului uman.

Această schimbare este dată de modificarea lentă a câmpului magnetic, care a început acum 2000 de ani. Cu cât câmpul magnetic este mai slab, conștiința umană expansionează, fluxurile de energie invadează Pământul. Cu toate acestea, această accelerare care modifică activitatea creierului, ne face să fim mai obosiți, mai stresați, epuizați.

Se spune că Pământul se apropie de încheierea unui ciclu care a durat 200000 de ani. Scăderea magnetismului Pământului este datorat și de scăderea vitezei de rotație a Pământului.

Se pune întrebarea ce se va întâmpla în momentul în care se ajunge la un nul magnetic, la un punct zero?

Faptul că nivelul vibrațiilor Pământului se modifică va duce la modificări în ceea ce privește omenirea. Pot apărea sau dispărea forme de viață. Cele care se adaptează vor rezista.

În organismul uman, fiecare celulă face eforturi pentru a se adapta unui alt ritm care este mult mai alert. Faptul că rezonanța Pământului s-a dublat, va duce la schimbări la nivel planetar.

În aceste condiții, timpul va curge mai repede. Sunt specialiști care au efectuat calcule matematice și au ajuns la concluzia că 24 de ore sunt în realitate 16 ore terestre. Ne îndreptăm spre transformări planetare de importanță cosmică.

Pentru om, performanțele și creativitatea cresc, dar în același timp cresc stresul și anxietatea. ADN-ul uman este programat să funcționeze corect la vibrații de 7,83 Hz. Orice dezechilibru al ADN-ului duce la apariția unor boli și scăderea imunității.

Rezonanța-Schumann Terra în plină schimbare! REZONANȚA SCHUMANN, TRANSFORMĂRI PLANETARE

Organismul este tot mai slăbit în fața unor viruși. Așa se explică incapacitatea unor medicamente considerate puternice să vindece anumite boli.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și