Bizar

Terifiantul crater din Siberia care se mărește în fiecare zi. Localnicii îl numesc „Poarta spre lumea subterană”

Oamenii de știință au descoperit un crater terifiant și misterios în Siberia. Aceștia l-au numit „Poarta spre lumea subterană” pentru că acolo există o lume bizară, desprinsă parcă dintr-o altă lume.

Masivul crater este situat la circa 660 de kilometri de Yakutsk și se presupune că s-a format undeva prin anii ’60 din cauza topirii permafrostului din zona.

Fenomenul care a creat craterul în cauză nu este cunoscut specialiștilor, motiv pentru care în prezent se efectuează numeroase studii de specialitate.

Interesant, dar în același timp înspăimântător este faptul că acest crater crește considerabil an de an. În acest ritm se estimează că în următorii 20 de ani va mânca toată zona, care va deveni o gaură imensă.

Estimările sunt sumbre, doar anul trecut craterul a crescut cu aproape 30 de metri. Fenomenul este unul straniu și nu poate fi explicat din niciun punct de vedere.

Acest fenomen este pus pe seama încălzirii globale și este posibil ca astfel de cratere să apară în numeroase alte zone.

loading...

Localnicii, fascinați de acest crater viu, l-au numit „Poarta spre lumea subterană”. Se vorbește despre o poartă spre o altă lume, lumea ascunsă din interiorul plantei noastre.

Poarta spre lumea subteran%C4%83 - Terifiantul crater din Siberia care se mărește în fiecare zi. Localnicii îl numesc "Poarta spre lumea subterană"

Bineînțeles că această teorie nu este luată în seamă de către specialiști, care caută în continuare răspunsuri cu privire la acest fenomen ciudat.

loading...
To Top