Conspiratii

Terifiant! România VA FI CUCERITĂ până în 2020

Jihadiștii de la ISIS au planuri mari cu Europa. O hartă publicată pe internet de organizația teroristă arată că vor cuceri părți din Europa în următorii cinci ani, inclusiv România.

Până în 2020, teroriştii Statului Islamic plănuiesc să controleze Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi mari părţi din Europa pe care să le transforme în califat.

Cu aproximativ 50.000 de membri și bunuri de peste trei miliarde de dolari, teroriștii stat islamic vor să cucerească lumea și să o supună. Cum? Prin atacuri teroriste, așa cum a fost cel din Tunisia când 38 de turiști și-au pierdut viața.

Până acum, teroriștii au destabilizat Irakul și Siria și fac același lucru cu Arabia Saudită și Libia. „Cu cât stau nederanjaţi mai mult timp, cu atât este mai posibil să dezvolte arme biologice sau chimice. Nu există nicio îndoială: dacă au arme de distrugere în masă le vor folosi”, a declarat reporterul BBC Andrew Hosken, autorul unui nou volum intitulat „Imperiul fricii: În cadrul Statului Islamic / Empire of Fear: Inside the Islamic State“.

romania - Terifiant! România VA FI CUCERITĂ până în 2020

Pritre teritoriile care vor fi cucerite în următorii ani se află și România, alături de alte țări balcanice ca Bulgaria, Grecia sau Turcia. Teritoriul se va numi Orobpa.

Libertatea

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top