TEORIA VECHILOR ASTRONAUȚI, CONSPIRAȚII

TEORIA VECHILOR ASTRONAUȚI, CONSPIRAȚII

În arhiva fostului KGB, au fost descoperite un film și mai multe fotografii care prezintă un corp mumificat descoperit într-un sarcofag egiptean și a cărui vechime a fost estimat la 12000 de ani.

Teoria vechilor astronauți, mumia misterioasă

Victor Ivanovici, fost consilier științific la Kremlin, a avut acces la aceste documente și a făcut câteva declarații în acest sens. KGB-ul a fost implicat într-un proiect secret numit Isis care viza recuperarea și studierea unor artefacte egiptene.

În interiorul unui sarcofag au descoperit un corp mumificat cu o vechime de 12000 de ani care aparținea unui extraterestru. Ivanovici susținea că această descoperire vine în sprijinul teoriei vechilor astronauți, conform căreia planeta noastră a fost vizitată de extratereștri cu mii de ani în urmă și care au realizat prin tehnologia lor piramidele egiptene.

Mumia a fost transportată în cel mai mare secret la Moscova, mai ales că Israelul era interesat de această descoperire.

Extratereștrii au vizitat Terra

În anul 1968, teoria vechilor astronauți a fost prezentată pe larg de către Erich Von Daniken, elvețian, autor de cărți și cercetător. În cercetările pe care le-a efectuat el a descoperit probe care indică că extratereștrii au vizitat planeta noastră cu mii de ani în urmă. El a dezvoltat această teorie în cele 29 de cărți pe care le-a scris care au avut un succes uluitor. S-au vândut 63 de milioane de exemplare traduse în 32 de limbi.

Daniken a susținut că în jurul acestei teorii și a probelor prezentate a fost o adevărată conspirație care a încercat să disimuleze descoperirile evidente.

Loading...

Mai târziu, omul de știință Michio Kaku a preluat o serie de descoperiri și informații care susțineau teoria lui Daniken. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

Alte descoperiri inetresante

Înregistrările video care prezintă că avioanele sau navetele spațiale sunt urmărite de OZN-uri și declarații ale astronauților.

Documente din cadrul proiectului Majestic 12 care relevă relațiile pe care autoritățile americane le-au avut cu extratereștri.

Cu zece zile înainte să fie asasinat, președintele Kennedy hotărâse să dea publicității documente care atestau existența extratereștrilor.

Documente privind existența extratereștrilor care se află în arhivele Vaticanului.

Un obiect cu o greutate de 200 kg, care a căzut în Siberia. Originea lui este necunoscută.

Moartea inexplicabilă a unor cercetători care s-au implicat în studierea acestor fenomene.

Apariția unor OZN-uri de dimensiuni foarte mari în apropiere de stația spațială ISS.

Declarațiile fostului ministru canadian al apărării, Paul Hellyer, privind existența și contactul cu rasele extraterestre.

extraterestrii

După cel de al Doilea Război Mondial, premierul britanic Winston Churchill a dispus clasarea tuturor documentelor privind evenimentele extraterestre.

John Trump, unchiul președintelui Donald Trump, profesor la Institutul de Tehnologie Massachusetts, a fost printre primii specialiști care în anul 1973 a declarat că toate documentele întocmite de Nikola Tesla privind existența și implicare extratereștrilor pe planeta noastră au dispărut, fiind confiscate de FBI.

loading...

Related posts