X-Files

Teoria Vechilor Astronauți: UNDE AU PLECAT EXTRATEREȘTRII

În anii 60, scriitorul elvețian Erich von Daniken lansat teoria Vechilor Astronauți. Conform acestei teorii, piramidele din Egipt, Machu Pichu, statuile din insula Paștelui, au fost construite de o veche civilizație care era evoluată din punct de vedere tehnologic, având cunoștințe avansate de matematică, fizică, astronomie.

Situl de la Stonehenge este considerat un punct de reper în sosirea acestei civilizații pe Pământ. Teoria susține o intervenție extraterestră care nu s-a mărginit numai la aceste construcții, ci și la mutații genetice.

Omul a fost creat în funcție de acești misterioși extratereștri.

Mitologia a fost creată plecând de la acte umane reale. Personajele mitologice sunt divine. Ce înseamnă divinul? Putere și cunoaștere. Sunt două atribute pe care civilizațiile extraterestre le au.

În completarea teoriei lui Daniken, au venit alți cercetători. Unii dintre aceștia susțin că apa este de origine extraterestră. Planeta noastră a fost bombardată milioane de ani de comete care conțineau apa sub formă de gheață.

Astfel s-au format oceanele și primele forme de viață.

loading...

O bună perioadă de timp, extratereștrii s-au implicat în dezvoltarea umanității. Se pune întrebarea, unde sunt extratereștrii, au plecat sau ne monitorizează mai mult sau mai puțin discret?

Locuitorii din insula Paștelui au distrus o parte din celebrele statui pentru că s-au rugat la divinități, cei care construiseră statuile, să aducă ploaie, lucru care nu s-a întâmplat. Mulți pascuani au murit din cauza foametei.

Distrugerea statuilor a fost o formă de revoltă față de cei care îi ajutaseră și nu s-au mai întors. Aceeași situație s-a întâmplat cu civilizația Nazca. A dispărut brusc și misterios.

Oamenii au desenat desene gigantice pe sol, în ideea că extratereștrii vor reveni. Când mayașii au văzut pe spanioli debarcând în America, au crezut că aceștia erau salvatorii lor, extratereștrii.

IPOTEZA PALEOASTRONAUTIC%C4%82 - Teoria Vechilor Astronauți: UNDE AU PLECAT EXTRATEREȘTRII

Mulți specialiști consideră că extratereștrii sunt mult mai aproape de noi, decât am crede mulți dintre noi. Extratereștrii nu vin de pe Lună sau Marte, ei vin din altă dimensiune.

loading...
3 Comments

3 Comments

 1. toader Gheorghe

  20 mai 2017 at 11:42

  De ce nu rămas urme concludente ale vizitelor extratereștrilor? ?

 2. Elia Valentino

  21 mai 2017 at 9:18

  Toate artefactele gasite, care fac legatura cu OZN-urile demonstreaza existenta lor ! SUNT INFINIT de multe urme concludente ale vizitelor lor pe Pämänt !!! NUmai cel neinformat se poate indoi de asta !!!

 3. Angel

  21 mai 2017 at 15:52

  Doar ignorantii nu vad urmele…continuam sa credem asa intr-o poveste frumoasa…Isus din Nazareth…acesta ar fi concludent … oare cat de reala poate fi aceasta poveste ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top