The news is by your side.

Teoria unui om de știință: Suntem extratereștri și am fost aduși pe Terra în urmă cu 200.000 de ani

0

Dr. Ellis Silver, un ecologist celebru din Statele Unite ale Americii, a publicat una dintre cele mai îndrăznețe cărți care există pe această planetă. Cercetătorul expune și argumentează o teorie fascinantă despre trecutul omului, care ar fi fost adus pe Terra de o civilizație extraterestră, în urmă cu circa 200.000 de ani de către o specie extraterestră.

Teoria ecologistului american se bazează pe anumite argumente pertinente, care pornesc de la ideea de evoluție a omului și discrepanțele între specii. De exemplu, una dintre cele mai impresionante probleme cu care se confruntă specialiștii în acest moment constă în faptul că organismul uman este programat pentru o zi de 25 de ore, iar pe Terra ziua are doar 24 de ore. Acest fapt impresionant l-a împins pe Silver să creadă că inițial specia umană a fost elaborată pe o altă planetă, după care a fost adusă pe Terra.

O altă ideea pe care se bazează Silver este faptul că niciun om de pe această planetă nu este sănătos 100%, ci din contră, toți suntem bolnavi cronici. Acest fapt este argumentat de către cercetător prin faptul că omul nu s-a adaptat nici acum în totalitate la condițiile de viață de pe Terra. Mai mult de atât, interesant este că omul nu poate să privească pentru o perioadă lungă la Soare, iar expunerea prelungită îi provoacă numai rău. Dacă omul se năștea pe Terra atunci inevitabil dezvolta un sistem de apărare împotriva razelor solare.

Alte argumente interesante pe care le expune ecologistul constau în ideea că la naștere capul bebeluşului este extrem de mare încât pune probleme oricărei femei. Acest fapt nu este întâlnit la nicio altă specie de pe Terra. Mai mult de atât, omul are 223 de gene care par să nu fie formate pe Pământ.

Venim din Alpha Centauri și pe Terra ne ispășim pedeapsa

Dr. Ellis Silver susține în cartea sa că omul provine din Alpha Centauri și trebuie să privească Terra precum o închisoare, unde sufletele care nu ating anumite niveluri spirituale sunt trimise pentru ispășirea pedepsei. În condițiile în care mulți oameni au senzația că nu aparțin acestui mediu, ei se nasc aici, trăiesc aici în cele mai cumplite greutăți, după care ziua judecății se apropie, iar dacă pedeapsa a fost ispășită cu succes, atunci sunt reprimiți în grădina Raiului. Terra devine astfel un fel de închisoare, unde spiritele mai puțin evoluate sunt trimise pentru a se îndrepta.

inchisoarea-pamantul-550x249 Teoria unui om de știință: Suntem extratereștri și am fost aduși pe Terra în urmă cu 200.000 de ani

Acest proces este unul continuu, care ar fi apărut în urmă cu peste 200.000 de ani, atunci când extratereștri au creat mediul propice pentru ca viața să fie posibilă pe Terra. De atunci folosesc această planetă precum o închisoare a sufletelor.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și