Conspiratii

Teoria conspirației. Legătura stranie între cometa ISON și răstignirea lui Iisus

Cometa ISON este una dintre cele controversate obiecte spațiale din câte a avut omul ocazia să cunoască până în prezent. Numeroase controverse s-au născut doar din cauza faptul că este atipică și pentru că forma sa nu este una obișnuită.

S-a vehiculat ideea că ISON ar fi de fapt o navă extraterestră care se îndreaptă spre planeta noastră. Ulterior s-a demonstra că traiectoria sa este cu totul alta, dar va fi vizibilă cu ochiul liber de pe Terra.

Iubitorii teoriei conspiraționiste susțin că există o legătură certă între ISON și o pictură, care înfățișează răstignirea lui Iisus, de pe pereții mănăstirii Visoki Decani din Iugoslavia. Această frescă a ridicat numeroase semne de întrebare pentru că deasupra capului lui Iisus, pictorul a înfățișat o navă extraterestră și o cometă. Fresca a fost pictată în 1330 și întrebarea este de ce pictorul a simţiţi nevoia să înfățișeze cele două obiecte spațiale pe cerul sub care s-a produs răstignirea lui Iisus?

Legătura între această frescă și cometa Ison este oferită de o ultimă fotografie a celebrei comete. Ea seamănă izbitor cu obiectul spațial, din partea stângă, prezentat în fresca de la 1330. Legătura este una la îndemâna oricui pentru că, după cum ne spune și religia, în momentul răstignirii lui Iisus nicio cometă nu a brăzdat cerul Pământului. Odată ce ISON a devenit vizibilă cu ochiul liber, semnul prevestitor al întoarcerii lui Iisus s-a produs și astfel o nouă teorie conspirativă s-a născut.

pictura1 - Teoria conspirației. Legătura stranie între cometa ISON și răstignirea lui Iisus

Asemănarea dintre cele două obiecte este una zdruncinătoare, dar chiar dacă ISON a avut un comportament ciudat, modificându-și de mai multe ori culoare, oamenii de știință ne asigură că este doar o cometă atipică și nimic mai mult.

ison - Teoria conspirației. Legătura stranie între cometa ISON și răstignirea lui Iisus

Dacă privim din perspectiva picturii murale, atunci putem să considerăm că ISON poate fi un semn al întoarcerii lui Iisus pe Terra și al judecății oamenilor.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top