TEMPLUL DE LA ȘINCA VECHE, CREAȚIA ATLANȚILOR

Unii cercetători afirmă că Templul de la Șinca Veche este creația unei străvechi și avansate civilizații. Templul nu este construit nici din lemn, nici din piatră, este din gresie. Cei care l-au construit cunoșteau proprietățile gresiei.

Nisipul fin din interiorul lăcașului conține cristale de cuarț și siliciu. Se spune că, aceste cristale pot intermedia comunicarea cu Divinitatea, extratereștrii sau entități din alte dimensiuni.

Dealul de lângă Șinca Veche are o formă piramidală și poate capta și emite energii. Localnicii au încercat să cultive pe deal, de la cereale, legume, pomi, viță de vie. Solul pare că ar fi iradiat.

Specialiștii în radiestezie au făcut măsurători și au constatat că locul degajă un magnetism impresionant și energii foarte puternice.

Un reporter de la Monitorul de Brașov a avut surpriza vieții lui, în momentul în care a vrut să filmeze în interiorul Templului. Camera de filmat pornea și se oprea după bunul ei plac.

Loading...

Ajuns la redacție, reporterul a vizionat materialul filmat și a observat sfere luminoase și o siluetă ciudată, înveșmântată într-o mantie.

Se spune că cei care merg la Templul de la Șinca Veche au parte de trei ori pe ani să li se îndeplinească dorințele. Cele tei sărbători sunt de Sfântul Gheorghe, Lăsata Secului și Schimbarea la Față.

Conform specialiștilor, ansamblul rupestru are peste 7000 de ani vechime și a fost creat de civilizația care a construit Templul Alb din Insula Șerpilor.

Țăranii din Șinca Veche susțin că iarba din jurul templului face minuni. Vacile care pasc acolo sunt mai sănătoase și fac mai mulți viței.

În interiorul templului există două altare care indică originea precreștină a templului. În preajma unor mari sărbători, din interiorul templului se aud coruri parcă venite din cer.

Au existat multe controverse cu privire la datarea și originea templului. Nu se cunoaște cu exactitate perioada în care a fost realizat templul și nici cărei civilizații îi aparține.

Legendele vorbesc despre comunicarea pe care reprezentanții civilizației precreștine o realizau cu lumi superioare, prin intermediul cristalelor de cuarț care se găsesc în interiorul Templului.

În spatele altarului există o firidă în care sunt sculptate steaua lui David și simbolurile Yin și Yang. Ignatius Donelli în cartea sa, Atlantis, lumea antideluviană susține că supraviețuitorii continentului Atlantida au migrat în diferite colțuri ale lumii, printre care și Europa.

Șinca Veche

Sunt specialiști care susțin ipoteza conform căreia Templul a fost construit de refugiații de pe misteriosul continent. La trei kilometri de templu se află un altar de formă circulară, cu un diametru de 20 de metri. Se presupune că era un loc în care se organizau ritualuri religioase.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și