Teleportarea spontană, două cazuri inexplicabile

Teleportarea este un mister al fizicii. Specialiștii au reușit să teleporteze atomi, sau particule la fel de mici, pe diferite distanțe, dar chiar și în aceste condiții, nu putem să spunem că deținem secretele acestei proceduri bizare.

De-a lungul timpului, atunci când tehnologia nu permitea nici măcar înțelegerea acestui fenomen, au fost înregistrate diverse cazuri de teleportare. Atunci nu erau teleportați atomi, ci oameni pe distanțe extrem de mari. Cum au fost posibile aceste cazuri? Cine le-a provocat? Răspunsurile la aceste două întrebări vor rămâne un mister pentru o perioadă lungă de timp.

Soldatul teleportat de pe un continent pe altul

Gil Perez a fost un soldat spaniol, care și-a dus viața în secolul al XVI-lea. El a fost trimis în Filipine, alături de garnizoana din care făcea parte, pentru a asigura paza castelului guvernatorului din Manila. Povestea soldatului spaniol începe în seara zilei de 23 octombrie 1593, când își făcea tura de pază în Manila. În câteva secunde s-a trezit, fără nicio explicație, în Plaza Mayor din orașul mexican Ciudad de Mexico, la peste 9000 de mile marine distanță.

gilperez2

Bărbatul teleportat acasă

Un caz caz șocant de telportare este descris în cartea Drumul silențios, de Tudor Pole. Autorul susține că a fost teleportat spontan acasă într-o seară ploioasă. Majorul Tudor Wellesley Pole (1884 – 1968) a fost un mistic celebru și autor al mai multor cărți. El a fost pasionat de misticism și fenomene paranormale. De-a lungul vieții sale a scris mai multe cărți pe aceste teme.

Povestea teleportării începe într-o seară, în care bărbatul se afla la circa 2,5 kilometri de casa sa din Sussex. Aștepta autobuzul ca să ajungă acasă, dar din cauza fenomenelor meteorologice, au fost anulate toate cursele. Bărbatul trebuia să ajungă acasă până la ora 18 pentru că aștepta un telefon important. În aceste condiții meteorologice, părea imposibil ca să mai găsească un mijloc de transport pentru a ajunge acasă.

Cu toate acestea, bărbatul s-a trezit în holul casei sale la ora 17:58. Două minute mai târziu, bărbatul vorbește la telefon și apoi se uită la hainele sale. Erau uscate, iar pantofii curați. Nu știe cum a ajuns acasă și realizează că un fenomen misterios și inexplicabil se produsese.

Loading...

Bărbatul fusese teleportat fără nicio explicație logică. Unele forțe misterioase l-au mutat într-o fracțiune de secundă din stația de autobuz în holul casei sale.

loading...

Comentariile sunt închise.