Descopera

Telepatia, starea existenta in fiecare dintre noi. Trebuie doar activata!

Cuvântul telepatie a intrat rapid în dicționare, cu toate că specialiștii nu au putut explica fenomenul în sine. Transmiterea gândirii și a sentimentelor de la o persoană la alta este un fapt cert. Persoanele care se află înainte de moarte sau trec printr-o criză gravă, comunică, în acele momente, cu părinții sau prietenii lor, aflați la distanță.

În cazul telepatiei putem vorbi despre acțiuni suprasensibile de la o persoană la alta. În prezent, în lume sunt peste 100 de milioane de gemeni. Mai mult de o treime dintre aceștia sunt gemeni monozigoți. Din punct de vedere biologic, dar și telepatic, aceștia sunt legați. Gemenii monozigoți sunt întotdeauna de același sex și au același patrimoniu genetic, identic. O grefă între cei doi frați nu va fi niciodată respinsă.

Este celebru cazul a două gemene englezoaice, care au fost separate la naștere și s-au întâlnit după 35 de ani.
Fiecare dintre ele a fost crescută și educată diferit față de cealaltă. Nu s-au cunoscut până la vârsta de 35 de ani.
Faptele sunt uluitoare. Cele două purtau aceleași tip de inel, brățară și pietre prețioase. Purtau aceeași coafură, dar similitudinile merg mai departe.  Fiecare a avut doi copii, o fată și un băiat, care purtau același nume, născuți în aceeași zi.

Între gemenii monozigoți există legături telepatice. Chiar dacă se află la distanță, legătura dintre ei funcționează. Este cunoscut faptul că rușii au utilizat în diferite experimente gemenii monozigoți. Dacă unul dintre gemeni se accidenta la picior, celuilalt, aflat la distanță, îi apărea o pată pe picior, exact în zona în care fratele său se accidentase. Dacă unul dintre frați se afla sub anestezie, celălalt intra în starea de somn superficial. Între persoanele care sunt telepatice nu există nicio formă de comunicare. Transferul de informație de o parte și cealaltă se realizează cu ajutorul vibrațiilor care conduc gândul.

S-a constatat că în timpul producerii fenomenului de telepatie, cei doi subiecți înregistrează schimbări în ceea ce privește respirația, modificarea culorii pielii. Specialiștii susțin că este un transfer de energie între cei doi subiecți, transfer care afectează anumite funcții ale organismului. Transmiterea de informații se realizează inconștient între subiecți. Suntem toți oamenii telepatici?

Specialiștii susțin că toți oamenii sunt telepatici, numai că, nu toți știm să dezvoltăm și să folosim acest lucru. Unele persoane au capacitatea de a primi informația, ei se numesc receptori, iar alții au capacitatea de a primi, dar și de a transmite informația. Distanța dintre cei doi subiecți nu are importanță în telepatie. Ei pot fi în aceeași încăpere sau la distanțe de mii de kilometri. Sunt cazuri în care informația a fost transmisă, dar subiectul care este receptor, va decripta mesajul mult mai târziu, și nu, instantaneu.

Cei mai buni telepați sunt copiii. Se spune că un copil are capacitatea de a se relaxa mai mult decât un adult și de aici rezultă această calitate. Între femei și bărbați, femeile care sunt mai intuitive, vor fi subiecți mai competitivi în telepatie. Pentru a fi un bun telepat trebuie să ai câteva caracteristici. Să fii extrovertit, intuitiv și emotiv.
În timpul transmiterii informațiilor, tonusul muscular scade, iar activitatea electrică a creierului crește.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top