The news is by your side.

Telefoanele mobile produc tumori canceroase pe creier

0

De-a lungul timpului au existat prezumţii că utilizarea în exces a telefonului mobil poate produce diverse forme de cancer. Aceste presupuneri, probabil au existat interese majore în protejarea companiilor producătoare de telefoane mobile, nu au ajuns niciodată la rangul de certitudini. Planând acest mister incert al cancerului asupra corpului uman, nimeni nu a luat în serios zvonurile, iar piaţa de telefonie mobilă a ajuns la cote impresionante în prezent.

Se pare că lucrurile tind să se schimbe odată cu procesul pe care omul de afaceri italian l-a câştigat. Innocente Marcolini a vorbit la telefonul mobil timp de 12 ani, câte şase ore pe zi. După această perioadă, italianul s-a trezit cu o tumoare canceroasă pe creier. Pentru că singura sursă dăunătoare cu care a intrat cetăţeanul italian în contact a fost telefonul său mobil, în urma unui proces de lungă durată, Curtea Supremă a decis că tumoarea canceroasă se datoreză vorbitului la telefon.

Studiile ştiinţifice realizate până în prezent nu au stabilit niciodată în mod clar că utilizarea telefonului mobil ar putea produce cancer. Deşi au existat numeroşi oameni de ştiinţă care au încercat să demonstreze prin diverse metode cum undele emise de orice telefon mobil atacă în diverse feluri creierul, firmele producătoare au negat cu vehemenţă aceste teorii.

innocente_marcolini Telefoanele mobile produc tumori canceroase pe creier

„Rezultatul e foarte important pentru multă lume. Vreau ca situația mea să devină publică pentru că mulți oameni nu cunosc riscurile la care se expun atunci când vorbesc la telefonul mobil”, a declarat Marcolini.

Acum că precedentul s-a produs în Italia, o serie de alte procese împotriva producătorilor de telefonie mobilă se vor desfăşura. Este clar că foarte multe persoane vor avea curajul să-şi caute dreptatea în justiţie. În acest fel, odată pentru totdeauna, cineva trebuie să-şi asume curajul şi să recunoască toate problemele pe care le produc telefoanele mobile asupra corpului uman şi chiar asupra mediului inconjurător.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și