X-Files

Tehnologie inexplicabilă! OZN-urile modifică percepția umană

Mulți dintre cei care au fost martori la apariția unui OZN au declarat că au avut o senzație stranie pe tot parcursul apariției. Parcă timpul se oprise, insectele și animalele nu se mai mișcau, vântul nu mai adia. După ce OZN-ul dispărea, aveau un gust metalic în gură.

În anul 1983, cercetătoarea britanică Jenny Randles numea aceste stări Oz Factor, adică modificările care se producă în momentul apariției unui OZN.

Apariția unui OZN perturbă funcționarea motoarelor, ceasurilor, televizoarelor și chiar alimentarea cu energie electrică., dar și percepția umană se modifică în astfel de situații, susține Randles.

În primul rând, persoanele care au observat un OZN au declarat eronat perioada de timp în care au fost martori la eveniment. Ei susțineau că au fost martori la eveniment 1-2 minute, în realitate, observarea durase zeci de minute.

Randles susține existența unei sfere care se crează în jurul subiectului și în care spațiul și timpul sunt distorsionate. Pe toată durata apariției unui OZN, martorii au declarat că au avut o senzație de căldură puternică și nu au auzit niciun zgomot, chiar dacă se aflau pe o șosea aglomerată.

Starea de paralizie

O altă constatare pe care Randles o face este starea de paralizie, de hipnoză, pe care au avut-o martorii la astfel de evenimente. Nu se puteau mișca, nu puteau vorbi. Erau fascinați de ceea ce vedeau.

După astfel de experiențe, subiecții au acuzat stări de oboseală, dureri sau infecții, insomnii, anxietate, fobii. Astfel de experiențe marchează psihicul pentru tot restul vieții. Se observă o schimbare majoră în comportamentul acestor persoane.Unele devin depresive, refuzând să discute despre problemele lor, altele dependente de droguri sau medicamente.

Jung și evenimentele extraterestre

În anul 1961, Jung publica un studiu despre farfuriile zburătoare și influența lor asupra inconștientului. Conform studiilor sale, inconștientul este puternic marcat de astfel de evenimente.

În cazul în care au fost mai mulți martori la astfel de apariții, Jung susține că intervine o modificare a inconștientului colectiv. Anual, sunt raportate peste 60000 de cazuri în care persoanele susțin că au fost răpite de extratereştri și supuse la experiențe medicale traumatizante. În aceste cazuri, schimbările de comportament și percepție au fost evidente.

ozn 1 - Tehnologie inexplicabilă! OZN-urile modifică percepția umană

În toate aceste cazuri, persoanele au fost incapabile să reacționeze, să se opună într-un fel sau altul. A existat o stare de paralizie care ia făcut spectatori la ceea ce se întâmpla cu ei. Psihiatrii care au analizat aceste cazuri au stabilit că subiecții nu sunt bolnavi psihic. Șocul evenimentului trăit a generat schimbări care au dus la o ruptură între subiect și realitatea noastră.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dan1

    23 noiembrie 2017 at 11:50

    Asta e ca-n bancul ala cu „…si-atunci, pe o raza de 10 metri in jurul meu s-a facut miercuri” 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top