Take a fresh look at your lifestyle.

TEHNOLOGIA EXTRATERESTRĂ ȘI MANIPULAREA MATERIEI NEGRE

Armata americană a participat la un program secret cu privire la OZN-uri și pericolul extraterestru. Documentele au fost prezentate Congresului american în data de 9 ianuarie 2018 și fac referire la identificarea pericolelor extraterestre. Programul s-a derulat în perioada 2002-2012.

Documentele erau însoțite de o notă emisă de Defense Intelligence Agency, în care erau făcute câteva precizări cu privire la acest program. În notă se spune că obiectivul principal al proiectului a fost stabilirea pericolului armelor spațiale extraterestre.

În anul 1961, era creată faimoasa ecuație a lui Drake cu ajutorul căreia s-au calculat numărul de specii inteligente din Calea Lactee. Ecuația venea ca un răspuns la întrebarea dacă suntem singuri în Univers.

Documentele declasificate și aferente programului stabilesc nivelul posibilităților omenirii de a se apăra în cazul unui atac sau a unei invazii extraterestre. Tehnologii civilizațiilor extraterestre este antigravitațională, OZN-urile au capacitatea de a deveni invizibile și se bazează pe manipularea materiei negre.

În urma declasificării acestor documente, Pentagonul a recunoscut că în perioada 2002-2012, a finanțat 22 milioane de dolari pentru acest program care a fost catalogat de apărare a securității naționale.

New York Times a publicat un articol în care a prezentat mai multe probe cu privire la faptul că planeta noastră a fost vizitată de extratereștri, atrăgând atenția cu privire la pericolul la care este expusă omenirea, dat fiind diferența dintre tehnologiile utilizate.

Loading...

În acest sens, a fost publicat un film realizat în 14 noiembrie 2004, în care mai mulți piloți americani au încercat să intercepteze un OZN în spațiul aerian din San Diego. Tentativa piloților a fost un eșec, dat fiind diferența dintre tehnologia de care dispune omenirea și cea extraterestră care este net superioară.

uragan de materie întunecată

OZN-ul avea capacitatea de a coborî de la înălțimea de 20000 de metri, la câțiva metri deasupra oceanului numai în câteva secunde. OZN-ul a apărut câteva minute pe ecranele radarelor, după care a devenit invizibil.

Raportul întocmit de piloții care au participat la această operațiune relevă incapacitatea și imposibilitatea acestora de a urmări OZN-ul.

loading...

Comentariile sunt închise.