The news is by your side.

Tehnologia extraterestră in piramide

0

Modalitatea construirii piramidelor de către egiptenii antici ridică numeroase semne de întrebare în rândul oamenilor de știință. De-a lungul anilor de studiu, s-au născut diverse teorii care au încercat să explice efortul inuman de care trebuiau să dea dovadă oamenii care au contribuit la ridicarea celor mai impresionante monumente care există pe Terra.

Bineînțeles că teoria clasică a construirii piramidelor nu este acceptată de către toți oamenii de știință, dar puțini sunt cei care au curaj să vorbească deschis despre concluziile pe care le-au tras în urma numeroaselor studii realizate. Unul dintre aceștia este Dr. Ala Shaheen, șeful Departamentului Arheologic din cadrul Universității din Cairo, care a sugerat opiniei publice că extratereștri au avut o contribuție decisivă la ridicarea piramidelor din Egipt.

Atunci când a fost întrebat dacă Marea Piramidă din Gizeh conține tehnologii de origine extraterestră, Dr. Ala Shaheen a declarat căeu nu pot nega sau confirma această teorie, dar vă pot spune cu siguranță că există ceva în această piramidă care nu aparține acestei lumi”. Aceste cuvinte au generat o serie de întrebări, dar Shaheen a refuzat să mai comenteze subiectul.

Această declarație este în opoziție totală cu ceea ce specialiștii consideră a fi metoda de construcție a piramidelor. Se consideră că egiptenii erau niște arhitecți talentați și doar cu ajutorul oamenilor și al unor sănii au fost transportate blocurile de nisip prin deșert.

Chiar dacă aceasta este teoria acceptată de majoritatea egiptologilor, totuși există numeroase voci care sunt de părere că extratereștri au avut un grad de implicare în ridicarea acestor monumente.

Vechie texte egiptene care apar pe pereții piramidelor arată diverse creaturi sau entități care coboară din cer la bordul navelor spațiale.

piramida Tehnologia extraterestră in piramide

De asemenea, o veche legendă egipteană vorbește despre un zei, Tep Zepi, care a venit din cer și atunci când a intrat în contact cu nisipul fierbinte din deșert l-a transformat într-un fel de noroi, care ulterior a fost transformat în piatră. În acest fel, noroiul, care se comporta precum un ciment, putea fi transportat în diverse forme pentru ca mai apoi să se construiască blocurile imense de piatră, care s-au folosit la ridicarea piramidelor.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și