Tehnica prin care poti vedea cum ai aratat in viata anterioara

0

Asiaticii sustin ca traim o succesiune de vieti pana atingem nivelul cel mai inalt de iluminare: Nirvana. In cultura lor, se crede ca fiecare dintre noi venim cu o mostenire importanta din viata anterioara, ca anumite lucruri pe care le patim azi sunt efectul greselilor facute intr-un trecut de care nu ne mai aducem aminte.

Cum iti poti aminti cine ai fost in viata anterioara, dar mai ales cum aratai? Este posibil sa calatoresti in timp si sa te vezi intr-o alta viata? Ezoteristii sustin ca exista o tehnica pentru initiati care da roade, dar numai daca investesti suficienta concentrare atunci cand te apuci de meditatie.

Un rol important in activarea imaginii tale dintr-o viata anterioara il joaca glanda pineala, cunoscuta si ca al treilea ochi. AL treilea ochi este un punct energetic care se afla in mijlocul fruntii, intre cei doi ochi fizici. I se spune si ochiul mintii deoarece acesta poate activa o serie de simturi si iti poate oferi imagini complexe despre multe lucruri pe care rationalul nu le explica.

Deci, care este tehnica?

Ai nevoie de o lumanare si o oglinda de dimensiune medie. Inainte de a te pune pe treaba, e bine sa iti masezi glanda pineala usor pentru trezirea acesteia in mod treptat. Cand simti o caldura in mijlocul fruntii sau niste furnicaturi, poti incepe exercitiul de calatorie in timp.

Aprinde lumanarea pe care ai ales-o si stinge luminile din casa. Pune lumanarea in fata oglinzii si priveste intr-un punct fix, drept in fata. Trebuie sa te concentrezi asupra glandei pineale in tot acest timp. Din cauza obscuritatii din camera, vei observa ca ochii se focalizeaza si defocalizeaza, dar nu trebuie sa te sperii, este perfect normal sa se intample asa.

Tehnica prin care poti vedea cum ai aratat in viata anterioara 770x470 - Tehnica prin care poti vedea cum ai aratat in viata anterioara

Dupa un timp, circa 4-5 minute, in care te concentrezi asupra acelui punct fix in oglinda, vei incepe sa observi siluete sau imagini. Daca vei vedea un singur chip, si nu chipul tau, este foarte probabil sa te vezi pe tine intr-o alta epoca. Tot cu un strop de concentrare in plus iti vor aparea si imagini cu ceea ce faceai in viata anterioara.

Pe tot parcursul meditatiei, e bine sa te gandesti din 10 in 10 secunde la cate un an, descrescator anului in care te afli, pana ajungi la un secol anterior sau chiar intr-un alt mileniu. Acolo unde te vei opri cu parcugerea inapoi a timpului s-ar putea sa fi trait o alta viata.

Teotrandafir.com

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și