Tăblițele de lut, vechi de peste 20.000 de ani, dezvăluie originea umană

Originea speciei umane a fost descoperită în mai multe tablete de lut sumeriene, vechi de peste 20.000 de ani. Acestea descriu cum specia noastră a fost creată mult mai devreme decât s-a anticipat până în prezent.

Originea omul este unul dintre cele mai mari mistere de pe Terra. De-a lungul timpului, mulți dintre cei mai mari gânditori ai planetei s-au întrebat de unde provine omul și au încercat să elucideze acest mister. Nu au reușit și odată cu evoluția științei s-a sperat că misterul va fi dezlegat. S-au propus numeroase teorii cu privire la originea umană, dar pentru niciuna nu există dovezi concrete.

Una dintre cele mai răspândite teorii este cea propusă de Biblie, teoria creaționistă. O alta este cea prin care Darwin a încercat să convingă oamenii că se trag din maimuțe. Știința modernă aduce în discuție teoria panspermiei, care sugerează că microorganismele au fost aduce din inima Universului  de vânturile galactice.

Printre aceste ipoteze, s-a strecurat și cea descrisă de tăblițele de lut ale sumerienilor. Această teorie propune implicarea unei specii extraterestre, venită de pe o planetă, numită Nibiru. Teoria a fost descoperită și făcută publică de celebrul scriitor american  Zecharia Sitchin în numeroasele sale cărți.

Tăblițele pe care le-a descoperit și descifrat Sitchin au o vechime de peste 20.000 de ani și prezintă ideea manipulării genetice, pe care Anunnaki au făcut-o pe Terra.

Loading...

Procesul de creația a început în urmă cu 450.000 de ani, când Anunnaki au ajuns pe Terra pentru a căuta aur. Extratereștrii aveau nevoie acută de aur pentru a susține viața pe planeta lor și au fost nevoiți să creeze niște ființe inferioare, pe care să le folosească pentru extragerea aurului din minele de pe Terra.  În acest fel, s-a născut omul primitiv sau prima versiune a omului.

A fost un timp, în care pe Terra animalele nu erau domesticite și culturile nu erau cultivate. În acea vreme, a sosit pe Pământ un de 50 de Anunnaki. Grupul era condus de o zeiță pe nume EA, care înseamna a cărui casă este apă. Ei au venit de pe planeta lor, Nibiru, care era în trecere pe lângă Terra. Au ajuns în Golful Persic, unde au stropit pământul pentru a-l face fertil și apoi au creat omul. Asta se întâmpla cu 450.000 de ani în urmă…”, declara Sitchin pentru New York Times în 2010.

Acesta a fost momentul inițial al creației, dar Anunnaki au rămas pe Terra pentru o perioadă îndelungată de timp, și au ajutat omul să evolueze. Le-au oferit omului tehnologia necesară pentru a cultiva pământurile și pentru a crește animalele. L-au învățat secretul focului, dar l-au și organizat ulterior în societăți și culturi. Toate acestea au fost inspirate din tradițiile Anunnaki.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook! 

loading...