The news is by your side.

Tabletele cu caractere cuneiforme descriu formarea Sistemului Solar. Totul a început după confruntarea celestă

0

Șapte tablete scrise cu caractere cuneiforme și cu o vechime de 6000 de ani dau informații precise despre cosmogeneză. După bătălia celestă, s-a format sistemul nostru solar. Acest text este scris pe una dintre tăblițe.

Marduk, o planetă gigant

Marduk, o planetă gigant, înconjurată de mulți sateliți, intră în sistemul nostru solar și unul dintre sateliții săi distruge planeta Tiamat. Partea inferioară a planetei formează o adevărată brățară celestă de meteoriți și asteroizi între planetele Marte și Jupiter, iar partea superioară este aruncată pe altă orbită unde a format Pământul și Luna.

Tăblițele au fost descifrate de Zacharia Sitchin, care avea să publice o serie de studii, plecând de la traducerea și interpretarea textelor sumeriene. Acum patru miliarde de ani, un invadator numit de babilonieni Marduk, avea să producă bătălia celestă.

Planeta venită din profunzimea Universului

Marduk sau Nibiru pentru sumerieni, vine de undeva din profunzimea Universului, atrasă de forța gravitațională a planetei Neptun, avea să scrie Sitchin.

Din cauza apropierii planetei Nibiru de Neptun, sub influența unei forțe gravitaționale uriașe, o parte din Neptun s-a desprins și s-a format Triton, luna lui Neptun. Mișcarea retrogradă, invers acelor de ceas, a lui Triton se explică prin faptul că Nibiru are o mișcare retrogradă.

A urmat apropierea de Uranus unde în urma unei coliziuni au fost formate cele patru luni ale planetei. A urmat planeta Saturn. Satelitul său numit Gaga își modifică traiectoria apropiindu-se de Marte și Venus. Forța retrogradă a lui Nibiru avea să încline orbita lui Gaga, care va fi cunoscută de omenire sub numele de Pluton.

A urmat planeta Tiamat din care s-au format Pământul și Luna. Forțele gravitațională și magnetică ale lui Nibiru au remodelat sistemul nostru solar.

Poza-titlu-lat-1500 Tabletele cu caractere cuneiforme descriu formarea Sistemului Solar. Totul a început după confruntarea celestă

Sitchin avea să scrie că Nibiru, împreună cu o hoardă de sateliţi, 7 la număr, s-a apropiat de Tiamat. Unul dintre sateliții lui Nibiru a percutat Tiamat.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și