Istorie

SUVERANII ȘI VIEȚILE LOR PARALELE

Una din datoriile unui suveran era aceea de a avea urmași. Unii suverani ai lumii au excelat în acest domeniu. Solomon a fost considerat cel mai înțelept rege al evreilor. El a trăi în perioada 973-933 î. Hr. Vechiul Testament spune că a avut 700 de soții și 300 de amante. Asta, da, înțelepciune!

Faraonul Ramses al II-lea a avut două soții principale și patru secundare, 200 de concubine, care îi puteau fi surori și fiice. Legile încurajau incestul în familiile regale. A avut 96 de fii și 60 de fiice.

Regele Henry I i-a urmat la tron fratelui său, despre care se spunea că era homosexual. Henry I a fost deosebit de potent. A avut 20 de copii nelegitimi. A avut un singur urmaș recunoscut, oficial, care era o fată. Situația a dus la declanșarea unui război civil.
Regele Charles al II-lea, 1630-1685. Este primul rege care a folosit prezervativul. Cu toate acestea, a avut 14 urmași de la șapte femei diferite.

Regele Poloniei, Augustus al II-lea, a avut un urmaș oficial și 360 de copii bastarzi. Pentru că nu-și cunoștea toți copiii, s-a culcat cu una dintre fiicele sale.

Soția sa l-a părăsit și a refuzat să mai vină în Polonia de rușine. Regele John al V-lea al Portugaliei avea două mari pasiuni, religia și femeile. S-a hotărât să le îmbine. Mai multe călugărițe au fost mamele copiilor săi.

Faimosul căpitan James Cook, în timpul expediției din 1777, în insula Tonga din Pacific, a scris în notele sale că, regele era obligat să dezvirgineze fiecare fecioară de pe insulă.

loading...

În medie cam 8-10 fecioare zilnic. Se estimează că, prin patul său au trecut 37800 de virgine. Împărăteasa Ecaterina a II a, 1762-1796. Se spune că, prefera soldații tineri. Ultimul amant avea 20 de ani, iar ea 60.

Regele Ibn Saud, 1876-1953, a fost primul rege al Arabiei Saudite. El se culca în fiecare noapte cu trei femei. La vârsta de 11 ani a cunoscut prima femeie.

A avut 22 de soții oficiale, 42 de fii și 125 de fiice. Datorită performanțelor sale, țara are peste 20000 de prinți.  Ștefan cel Mare a fost căsătorit de trei ori și a avut opt copii legitimi. În ceea ce privește copiii nelegitimi, lucrurile sunt mai complicate. Unii istorici susțin că ar fi fost un număr de 33 de copii nelegitimi.

Elena Cuza, soția lui Alexandru Ioan Cuza, a mers până acolo, încât a crescut și educat pe cei doi copii nelegitimi ai soțului său. În noaptea monstruoasei coaliții, Cuza a fost surprins în pat cu celebra lui amantă, Maria Obrenovici, mama celor doi copii.

cuza - SUVERANII ȘI VIEȚILE LOR PARALELE

Un alt caz celebru este cel al lui Mazarine, fiica nelegitimă a președintelui francez, Mitterand. Mazarine s-a născut în anul 1974 și timp de 20 de ani, adevărata sa identitatea a fost ascunsă. După moartea tatălui său, lumea întreagă a aflat despre viața dublă pe care președintele a avut-o, mai bine de 20 de ani.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top