X-Files

Sute de oameni au văzut un oraş plutitor deasupra localităţii lor

0views

Sute de oameni au văzut în plină zi cum un oraş plutitor a trecut cu viteză estrem de mică la câţiva zeci de metri de casele satului lor. Evenimentul straniu s-a petrecut în Nigeria şi a şocat întreaga opinie publică.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au observat numeroase bile pe cer sau chiar care de foc, care păreau desprinse dintr-o altă lume. Toate acestea au fost consemnate în diferite texte pentru a fi transmise posterităţii.

Dacă privim în mitologia indiană, aflăm că avioanele cu care vizitatorii din alte lumi venea pe Terra se chemau Vimana. Aceste aparate de zbor erau de-a dreptul incredibile pentru că sfidau forţa gravitaţională şi erau capabile să dezvolte viteze impresionante pentru a duce la bun sfârşit călătorii până în alte galaxii.

Probabil că de atunci şi până în timpurile noastre tehnologia extraterestră a avansat extrem de mult ajungându-se până la crearea unor oraşe zburătoare. Aceasta este concluzia noastră în urma evenimentului petrecut în localitatea nigeriană Dulali in Darazo, când mai multe sute de oameni au asistat cum un întreg oraş zburător le-a tulburat liniştea.

Fenomenul pare unul de-a dreptul incredibil, dar numeroşi au fost martorii evenimentului care l-au descris pentru mass media din întreaga lume. Saidu Meshai Dulali, un muncitor la magazinul local de ceai, a declarat că oraşul gigant a apărut de la prima oră a dimineţii. Imediat după ce bărbatul şi-a făcut rugăciunea de dimineaţă, un zgomot ciudat s-a auzit. Bărbatul a ieşit din magazin şi a privit spre cer şi atunci a văzut un aparat de zbor imens, de peste 10 kilometri, care avea forma unui oraş zburător.

Loading...

Mallam Shehu Liman susţine că dintr-o dată, la orizont, a apărut o lumină foarte puternică, asemănătoare cu cea a Soarelui. Apoi s-a văzut minunea, care părea o navă zburătoare pe care existau case, blocuri şi numeroase turnuri.

După două săptămâni de la evenimentul bizar, o altă navă extraterestră a apărut deasupra localităţii nigeriene. Ea a plutit în voie de parcă trebuia să găsească ceva, după care a plecat cu o viteză impresionantă.

personas-ciudad-flotante-nigeria

Evenimentul a şocat întreaga opinie publică şi cei mai mulţi au făcut o legătură cu pasajul din Apocalipsa 21: 2.

Şi eu am văzut coborându-se din cer, de la Dumnezeu, cetatea sfântă, Noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.

Nu se poate spune cu adevărat dacă există o legătură între Apocalipsă şi evenimentul din Nigeria, dar este cert că civilizaţiile extraterestre sunt pe Terra chiar dacă nu vor să fie văzute de cele mai multe ori.loading...