Şurub vechi de peste 300 de milioane de ani descoperit în Rusia. Cui a aparţinut?

Există numeroase descoperiri arheologice care nu pot fi explicate de oamenii de ştiinţă. Acestea au fost catalogate drept ciudăţenii sau chiar lucruri care sunt desprinse dintr-o altă lume.

Una dintre acestea descoperiri este şurubul cu o vechime de peste 300 de milioane de ani. El a fost descoperit pe teritoriul Rusiei, undeva pe la începutul anilor ’90. La prima vedere şurubul pare unul oarecare, de circa 2 cm lungime şi ruginit în totalitate. Mai mult de atât, şurubul pare mulat într-o piatră, ceea ce a atras atenţia specialiştilor.

Imediat după ce a fost descoperit, şurubul a fost trimis in laborator pentru efectuarea unor studii. În acest fel, s-a stabilit că şurubul are o vechime de peste 300 de milioane de ani. Pornind de la acest aspect ciudat, numeroşi oameni de ştiinţă au încercat să răspundă la mai multe întrebări. Cine a realizat această piesă? A aparţinut unei civilizaţii care a trăit pe Terra sau provine de undeva din spaţiu?

Dacă luăm în considerare că acum 300 de milioane de ani în urmă Terra nu era o planetă pe care să existe viaţa în felul în care o cunoaştem noi în prezent. Din această cauză este posibil ca şurubul misterios să provină de la o civilizaţie extraterestră, care probabil a vizitat planeta noastră cu peste 300 de milioane de ani în urmă.

Bineînţeles că există şi numeroşi circumspecţi, care susţin că de fapt artefactul nu este un şurub, ci fosila unui Crinoide (animale marine). Această idee nu este deloc sustenabilă pentru că această clasă de animale marine este mult mai tânără decât incredibila vechime a artefactului.

surub 300 milioane de ani

Așadar, acest artefact este mărturia vie că şi în trecutul îndepărtat au existat numeroase civilizaţii de origine extraterestră, care vizitau Terra din motive încă necunoscute nouă.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și