The news is by your side.

Surse neoficiale din armata rusească susțin că un asteroid imens va cădea în Oceanul Atlantic

0

O nouă teorie conspiraționistă s-a născut în clipa în care, Tom Lupshu, expert în supraviețuire, a realizat un videoclip prin care susține că viața pe Terra este pusă în pericol de un asteroid care va cădea în Oceanul Atlantic.

Chiar dacă pare de-a dreptul incredibilă această teorie, diverse surse din cadrul armatei rusești, care în principal au diverși membri ai familiei în SUA, avertizează că în perioada imediat următoare un asteroid de proporții colosale se va prăbuși în apele Oceanului Atlantic.

Acesta va fi un incident la nivel global pentru că va implica mai multe țări. Armata rusească se pare că și-a pregătit deja arsenalul de atac, care a fost îndreptat încă se săptămâna trecută spre vest. Mutarea strategică a fost comentată de presa internațională precum o sfidare și o provocare pentru lumea occidentală, dar de fapt adevărul era ascuns în spatele unor cortine groase.

Asteroidul a fost interceptat prin sistemele de radare rusești și s-a încercat protejarea populației prin ascunderea adevărului. S-au efectuat diverse calcule pentru calcularea traiectorie asteroidului și s-a ajuns la concluzia că va cădea undeva în partea de nord a Oceanului Atlantic. Principala țară care va fi afectată este SUA, dar impactul va fi atât de puternic încât viața pe Terra se va schimba dramatic.

asteroid Surse neoficiale din armata rusească susțin că un asteroid imens va cădea în Oceanul Atlantic

Așa cum susține Lupshu, această informație este un clasificată, dar există numeroase voci în armata rusească care au transmis-o familiilor și apropiaților.

Deocamdată, nimeni nu poate proba această teorie sau informație, însă dacă este adevărată sau nu, doar viitorul o va demonstra. Pentru mai multe informații priviți videoclipul de mai jos.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și