SURSA CEA MAI PROFUNDĂ DIN CARE PROVINE HAZARDUL

SURSA CEA MAI PROFUNDĂ DIN CARE PROVINE HAZARDUL

Cum poți explica anumite întâmplări care se produc în viața ta? Mulți le punem pe seama hazardului sau a coincidenței.

Toată viața președintelui Thomas Jefferson s-a desfășurat sub influența cifrei trei. A fost al treilea președinte al SUA, s-a născut în 13 aprilie 1743, al treilea copil al unei familii, al treilea din familie care se numea Thomas.

A început redactarea Declarației de Independență la vârsta de 33 de ani, a cumpărat Louisiana de la Franța în anul 1803 și a fost învins în alegeri cu trei voturi.

Cifra trei a jucat un rol important și în viața cancelarului german Bismarck care a avut trei copii, a învățat la trei școli, a semnat trei tratate, a servit trei regi, a luptat în trei războaie.

Blazonul său reprezenta un trifoi cu trei foi și trei frunze de stejar. Cifra șapte a jucat un rol important în cazul președintelui Ronald Reagan. Șapte ani a fost pompier și a salvat 77 de vieți. A debutat în cinematografie în anul 1937 și a devenit președinte al asociației actorilor în anul 1947. A preluat mandatul de guvernator al Californiei în anul 1967 și a fost reales în anul 1970. A candidat la prezidențiale în 17 ale lunii a șaptea.

Și-a sărbătorit a 70 aniversare în a șaptesprezecea zi de când a fost ales președinte și a fost victima unui atentat în a 70 a zi de mandat. Glonțul a ricoșat pe cea de a şaptea sa coastă. La sfârșitul celui de al doilea mandat avea 77 de ani.

Loading...

Henry Longfellow, poet englez, a obținut diploma la 18 ani, s-a căsătorit 18 ani mai târziu, a publicat 18 volume și a murit în 18 martie.

În 11 august 1985, Karin Dawn se căsătorește și este condusă la altar de tatăl său, Alfred. Trei ore mai târziu, o altă tânără pe nume de Karin Dawn, în vârstă de 22 de ani este condusă la altar de tatăl său Alfred. Familiile nu se cunoșteau.

Geoffrey și soția sa Kerry au intrat într-un restaurant din Leningrad, în 2 august 1971. Pentru că nu mai erau mese libere au împărțit aceeași masă cu o altă familie de americani. Nu au schimbat numere de telefon sau adrese.

Un an mai târziu, în 2 august 1972, aceeași aventură s-a repetat pentru cele două cupluri, într-un restaurant din Singapore.
Revista Life relata în anul 1950 cum 15 persoane aveau repetiție la cor, într-o biserică din Nebraska.

Repetiția trebuia să aibă loc la orele 19 și 15 minute. Din diverse motive, toate cele 15 persoane au întârziat. La orele 19 și 25 de minute, în biserică a avut loc o explozie. Șansele ca toate persoanele să întârzie au fost de unu la un milion.

NOROCOȘI

Schiller spunea că hazardul nu există. Ceea ce considerăm ca pe o întâmplare oarbă provine, de fapt, din sursa cea mai profundă dintre toate. Această sursă este puțin accesibilă oamenilor obișnuiți.

loading...

Related posts