The news is by your side.

Surprinzator: Bigfoot filmat intr-o padure din SUA

0

Mai mulţi turişti americani au reuşit să surprindă o creatură, care seamănă foarte bine cu Bigfoot, în timpul unei expediţii montane. Întâmplarea s-a petrecut în Canionul Provo, Utah, în timp ce turiştii campau în pădurea deasă.

Iniţial, bărbatul care a efectuat filmarea a crezut că este vorba despre un urs brun, dar când animalul s-a ridicat în picioare acesta semăna mai mult cu un monstru. Avea peste 3 metri înălţime şi se mişca deosebit de bine în două picioare. Această filmare este o altă dovadă care certifică existenţa lui Bigfoot în pădurile americane.

provo-canyon-bigfoot Surprinzator: Bigfoot filmat intr-o padure din SUA

Ne-am instalat corturile în Canionul Provo şi în pădurea deasă am zărit nişte căprioare. Din dorinţa de a le vedea mai de aproape ne-am îndreptat spre ele. Atunci, în tufişurile dese am zărit o creatură ciudată. Iniţial am crezut că este un urs brun, dar când s-a ridicat în picioare am văzut un monstru.„, a declarat bărbatul care a realizat filmarea.

Când creatura şi-a dat seama că este urmărită a reacţionat, iar turiştii au rupt-o la fugă. Chiar dacă imaginile nu sunt foarte clare, în filmarea de mai jos se poate observa existenţa lui Bigfoot.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și