Bizar

SUPRAVIEȚUIRI MIRACULOASE: Când îngerul păzitor își face datoria

În anul 2009, Bahia Bakari avea 13 ani și călătorea pentru prima dată cu avionul. Călătorea împreună cu mama sa de la Paris spre insulele Comore, unde urma să-și întâlnească bunicii și alte rude. Avionul zbura la o altitudine de 10000 de metri, când coșmarul a început.

Bahia a relatat tragedia prin care a trecut într-o carte pe care a publicat-o câțiva ani mai târziu. În data de 30 iunie 2009, 152 de persoane, printre care și mama sa, aveau să-și piardă viața in acel accident de avion. Singurul supraviețuitor a fost Bahia.

Avionul s-a prăbușit in oceanul Indian. Bahia s-a salvat stând agățată 11 ore de epava avionului. Afară era frig, era noapte, Bahia era grav rănită la picioare, mâini și la unul din ochi. A găsit puterea să se țină strâns de epavă.

Ea a fost numită miraculoasa. Regizorul Steven Spielberg negociază drepturile audiovizualului pentru a face un film după această întâmplare.
În noiembrie 2016, un avion comercial care decolase din Brazilia, cu destinația Columbia, s-a prăbușit. Au fost 71 de morți, printre care 19 fotbaliști brazilieni.

Ivan Agnoletto este un jurnalist brazilian care își cumpărase bilet la această cursă. În ultimul moment, a renunțat la deplasarea în Columbia, în favoarea unei alte jurnaliste.

În noaptea de după accident, soția sa a primit un telefon de la autorități în care era anunțată că numele soțului ei se află pe lista victimelor. În acel moment, soțul se afla alături de ea.

loading...

Alte trei persoane au scăpat cu viață pentru că au renunțat la zbor in ultimul moment. Șase persoane care se aflau în avion au supraviețuit. Este vorba despre trei fotbaliști, un jurnalist și doi membri ai echipajului.

Unul dintre fotbaliști a declarat că a supraviețuit pentru că a respectat protocolul care se impune în astfel de cazuri, nu s-a ridicat de pe scaun.

El a mai spus că celelalte persoane s-au ridicat de pe scaune, alergau, țipau. Era un haos total.

În anul 1992, un avion de mici dimensiuni se prăbușește în jungla vietnameză. La bord se aflau 30 de persoane, dintre care șase erau membri ai echipajului. O singură persoana a supraviețuit, o tânără olandeză.

Opt zile au fost necesare până când autoritățile au identificat locul accidentului. În toată această perioadă, tânăra s-a hrănit cu apă de ploaie.

Remote Viewing 768x432 - SUPRAVIEȚUIRI MIRACULOASE: Când îngerul păzitor își face datoria

Tânăra a avut puterea să revină în Vietnam, la locul tragediei, după un an. În accident, își pierduse iubitul. A trebuit să mă reinventez, spunea ea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top