Descopera

SUPRAOMUL, PROIECT SUPERVIZAT DE KGB

În perioada comunistă, URSS-ul a fost preocupat de a crea un supraom, care să aibă capacități paranormale. A fost derulat un amplu proiect secret care avea ca scop contactul cu alte civilizații.

Alexei Savin, academician rus, a declarat că la sfârșitul anilor 80, cercetători din cadrul Marelui Stat Major au reușit performanța de a intra în contact cu alte civilizații.

Proiectul a fost supervizat de către KGB. Un general rus a declarat că în prima fază au dispus multe zboruri ale aviației în zona Vladimirovka. În acest mod, ei sperau să atragă cât mai multe OZN-uri în acea zonă.

Radarele militare au înregistrat prezența unor obiecte necunoscute. Unii specialiști au susținut că acestea sunt avioane de spionaj americane sau japoneze. Alți specialiști au fost convinși că este vorba despre OZN-uri.

Proiectul presupunea și depistarea unor persoane cu capacități deosebite care, în cadrul proiectului, prin tehnici și mijloace specifice să fie transformați în supraoameni.

Cercetătorii ruși erau convinși că omul este un sistem de energie și informație și poate fi modelat, ajungând la performanța de a avea capacități paranormale.

loading...

Au fost constituite trei grupe. Unul a fost format din cercetători, altul din militari și al treilea din femei. Cele mai mari progrese le-au făcut femeile. Academicianul Savin a declarat, ele au vrut să intre în contact cu alte civilizații și noi am făcut acest lucru.

El a mai declarat că au ajustat energia creierului uman la o frecvență particulară. Nu au fost utilizate medicamente, droguri, hipnoză sau metode similare.

Rezultatele au fost remarcabile. Șase dintre subiecți au reușit să intre în contact cu alte civilizații. Nu au putut fi luate informații cu privire la structurile militare extraterestre, în schimb au fost obținute informații care țineau de organizarea lor.

Extratereștrii au dat informații cu privire la schema unui aparat cu care se pot vindeca anumite boli. Savin a mai explicat că cei șase subiecți erau tratați ca niște copii de către extratereștri. Civilizația noastră este prea tânără pentru ca ei să fie interesați.

În anul 1993, după căderea comunismului, programul a fost stopat. Academicianul susține că a reușit să intre în posesia câtorva fotografii, filme și documente care aparțin acestui proiect.

SUPRAOMUL - SUPRAOMUL, PROIECT SUPERVIZAT DE KGB

Academicianul a mai spus că, acum patru ani, proiectul a fost reluat și că este un succes. În activitățile de apărare și spionaj sunt mulți tineri cu capacități paranormale, a căror muncă este remarcabilă.

Întrebat de ce s-a hotărât să vorbească, academicianul a spus că oamenii trebuie să fie informați, pentru că în acest mod sunt pregătiți pentru ceea ce va urma.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top