Super soldaţi pentru următorul război mondial

Super soldaţi pentru următorul război mondial

În februarie 2019, revista rusească Armeisky Sbornik a publicat un articol intitulat ”Super soldaţi pentru un război viitor”. Autorul articolului este colonelul Nikolai Poroskov care pretinde că a lucrat în cadrul unui proiect efectuat de armata rusă privind soldaţii dotaţi cu puteri psihice și care pot realiza anumite operațiuni cu puterea gândului.

Ei pot intercepta unde radio, comunica prin telepatie cu oameni și delfini, pot descoperi arme și baze secrete. Poroskov mai susţine că armata rusă dispune de un aparat care provoacă halucinații în masă.

Acești super soldaţi pot ajunge cu gândul în locuri pe care nici nu le imaginăm. Ei pot citi documente care sunt închise în seifuri, pot citi și traduce dintr-o limbă pe care nu o cunosc, pot utiliza calculatoare care se afla la mare distanța sau pot comunica cu delfinii.

Poroskov a mai scris că acești super soldaţi au fost utilizaţi în Cecenia unde au interogat cu puterea gândului terorişti. El numește tehnica de a comunica la distanța cu puterea gândului metacontact.

Poroskov a lucrat ca jurnalist la mai multe publicaţii ruseşti și a publicat articole în Herald of Air Defance. Pentru servicii deosebite aduse Rusiei a fost recompensat cu o medalie.

Afirmaţiile lui Poroskov au fost susținute de un alt oficial din armata rusă care numește aceste tehnici război parapsihologic. Astfel de programe se desfășoară în cadrul armatei ruse încă din anii 60.

soldati turci

Au fost cooptaţi cei mai buni cercetători din Academia de Ştiinţe care au lucrat direct în subordinea statului major. Astfel de tehnici au fost testate în războaiele din Afganistan și Vietnam.

Ziarul Le Monde a publicat un articol despre experimente secrete pe care armata americană și CIA le-au efectuat de-a lungul anilor. Numai cu puterea gândului, soldaţii puteau ucide o capră după ce o priveau câteva minute.

CATEGORIES
Share This
>