Mistere

rp_copiii-indigo.jpg
Mistere

Super copiii cu puteri paranormale ii socheaza pe oamenii de stiinta. Pirokinezie?

3views

În anul 2011, două fete destul de tinere,una din Filipine și cealaltă din Vietnam, au intrat în atenția mass-media datorită abilităților pirokinetice de care dau dovadă.

Pirokinezia este capacitatea cuiva de a controla sau a accelera atomii unui obiect pentru ca în final acesta să degaje o energie foarte mare și combustia să se descleşteze. În termeni uzuali, pirokinezia este abilitatea de a porni incendiul doar cu puterea minții.

În 2011, s-a dus vestea că în orașul filipinez San Jose del Monte există o fată de doar trei ani care se capabilă să aprindă doar cu puterea minții orice obiect. Mii se curioși s-au dus s-o vadă cu ochii lor pe această fetiță și în urma experienţelor trăite au rămas stupefiați. Covoare, haine, perdele, chiar și obiecte mult mai mari se prindeau parcă prin minune atunci când copila își dorea să le ardă.

Unul dintre primii martori care au asistat la demonstrațiile incredibile ale acestei ființe cu puteri paranormale a fost însăși primarului Molina care susține că pentru prima dată fata a aprins cu puterea minții o cămaşă.

Nimeni nu o atinsese, pur și simplu cămașa s-a aprins din senin. Am fost martorul unui lucru incredibil!“, susţine primarul Molina.

Loading...

Poate incendia cu putere minții orice obiect

În Vietnam, s-a răspândit foarte repede cu fata de 11 ani din districtul Ho Chi Minh City Bin Tan, care este capabilă să pornească un incendiu doar cu mintea ei. Această știre a șocat întreg Vietnamul și fata cu capacități pirokinetice a devenit cunoscută până și în cel mai îndepărtat colț al țării.

Potrivit declarațiilor oferite de tatăl ei, ori de câte ori fata se apropie de un obiect electric, precum un ventilator sau un televizor, acesta izbucnește instantaneu în flăcări. Uneori se mai ard și haine sau covoare, dar în principal obiectele electrice au întâietate în lista de preferințe ale copilei.

În urma acestor întâmplări neplăcute, părinții au dus-o pe fată la cel mai apropiat spital pentru a fi analizată de specialiști. Aceştia nu au găsit nimic anormal, fapt pentru care a fost declarată sănătoasă.

Pentru a încerca să explice un asemenea fenomen ciudat, o echipă de specialiști au emis o explicație interesantă. Energia fetei nu este stabilă și din această cauză se petrec fenomene ciudate în preajma ei. Dr. Nguyen Manh Hung, directorul Universității din Hong Bang, i-a scanat creierul cu ajutorul unui aparat de ultimă generație și a descoperit că are o linie ciudată pe creier.

rp_copiii-indigo.jpg

Această linie se întâlnește doar în cazul oamenilor foarte deștepți Profesorul susţine că fata cu puteri paranormale are o pată roșie în frunte și doar când poartă o brățară din cuarț dispare. Când își dă jos această brățară se simte inconfortabil și atunci este momentul când se dezechilibrează energetic.

Aceste două cazuri sunt foarte ciudate și rămân un mister pentru oamenii de știință, care continuă cercetările pentru a afla de unde provin aceste puteri pirokinetice pe care le posedă cele două fete.

loading...