Take a fresh look at your lifestyle.

Suntem un fel de roboți! ADN-ul poate fi reprogramat prin cuvinte rostite la o anumită frecvență

ADN-ul uman este un internet biologic, cu mult mai avansat decât cel pe care îl folosim în prezent. Acesta stochează numeroasă informație și cu ajutorul acesteia influențează decisiv anumite fenomene precum clarviziunea, intuiția, spontaneitatea, influența asupra minții, dar și multe alte elemente din sfera paranormalului.

ADN bun și ADN nedorit


Medicina modernă susținea că numai 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor şi tocmai aceastã sub categorie prezintă interesul cercetătorilor occidentali, fiind examinat şi clasificat. Celelalte 90% sunt considerate „ADN nefolosit”.

Cercetătorii ruşi, însã, fiind convinşi cã natura nu este lipsitã de inteligenţã, s-au alăturat lingviştilor şi geneticienilor într-o căutare de a explora acele 90% de „ADN nefolosit”. Rezultatele, descoperirile şi concluziile lor sunt pur şi simplu revoluţionare!

Potrivit acestor descoperiri de ultimă oră, ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru aspectul fizic, ci și pentru stocarea datelor care țin de procesul de comunicare. O altă descoperire impresionantă este cea care se referă la similitudinea între modul de funcționare al unei limbi și cel al ADN-ului uman. Se pare că aceste două lucruri funcționează și se comportă la fel.

Cromozomii funcţionează exact ca un computer holografic


Biofizicianul şi biologul molecular rus Pjotr Garjajev şi colegi săi au explorat, de asemenea, comportamentul vibraţional al ADN-ului. Pe scurt, ideea de bazã a fost: „Cromozomii vii funcţionează exact ca un computer holografic, folosind radiaţie ADN laser endogenã”.

Loading...

Aceasta înseamnă că ei au reuşit, de exemplu, sã moduleze anumite tipare de frecvenţă (sunete) pe o razã ca cea de laser, care influenţa frecvenţa ADN-ului şi astfel informaţia geneticã propriu-zisã. Având în vedere cã structura principalã a perechilor de ADN-alcalin şi a limbajului (aşa cum am explicat mai devreme) au aceeaşi structurã, nu e nevoie de nici o decodare de ADN.

Substanţa ADN vie (din ţesut viu, nu în vitro) va reacţiona întotdeauna la raze laser modulate prin limbaj şi chiar şi la unde radio, dacã se folosesc frecvenţele adecvate (sunet). Acest lucru explicã ştiinţific, în sfârşit, de ce afirmaţiile, hipnoza şi cele asemănătoare pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor şi a corpurilor lor. Este foarte firesc şi natural ca ADN-ul nostru sã reacţioneze la limbaj.

Învăţătorii ezoterici şi spirituali au ştiut de ani de zile cã trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte şi gând. Acest lucru a fost demonstrat şi explicat în prezent. Dar, bineînţeles, frecvenţa trebuie sã fie corectã. Şi acesta este motivul pentru care nu toatã lumea are la fel de mult succes sau poate face acest lucru cu întotdeauna aceeaşi forţă. O persoanã trebuie sã lucreze la dezvoltarea proceselor interioare pentru a stabili o comunicare conştientă cu ADN-ul.

adn

Cercetătorii ruşi lucrează la o metodã care sã nu depindă de aceşti factori, ci care sã funcţioneze întotdeauna, cu condiţia ca frecvenţa corectã sã fie folositã. Însã, cu cât este mai evoluatã conştiinţa unui individ, cu atât este mai puţinã nevoie de orice tip de mecanism: o persoanã poate obţine aceste rezultate de una singurã. Ştiinţa va înceta într-un final sã râdă de aceste idei şi va confirma şi explica rezultatele. Şi nu se terminã aici.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și