Mistere

X-Files

Suntem supravegheați de extratereștri și NASA cunoaște acest fenomen

2views

În ciuda faptului că NASA în cârdășie cu guvernele celor mai puternice țări din lume ascunde faptul că extratereştrii există și ne supraveghează fiecare mișcare, o filmare realizată la Stația Spațială Internațională zdruncină încă o dată marea minciună.

Este limpede că nu suntem singuri în Univers și este la îndemâna oricui să realizeze că extratereștri sunt printre noi și ne monitorizează cu atenție orice mișcare. De ce? Probabil că aceasta este întrebarea la care doar NASA poate să răspundă și nu o va face până în clipa în care omenirea, la nivel global, nu se va trezi din somnul hipnotic în care se scaldă cu atâta pasiune.

După cum se poate observa din imaginile alăturate, un OZN imens apare sau se materializează lângă Stația Spațială Internațională. Lucrurile par să decurgă normal. astronauții își văd în continuare de treabă ca și cum nimic nou sau spectaculos nu s-ar fi întâmplat și nicio alarmă nu este dată. De aici putem să deducem că NASA ascunde mult mai multe adevăruri decât putem să ne închipuim.

Interesant este faptul că aceeași navă extraterestră a fost fotografiată nu cu mult timp în urmă cum ieșea din Soare, pentru ca de data aceasta să fie văzută lângă Stația Spațială.

loading...