Descopera

Suntem spionați de extratereștri! Cavalerul Negru transmite mesaje către o constelație, care se găsește la 13000 de ani lumină

Oamenii de știință l-au numit Cavalerul Negru. Ne referim la un misterios satelit care se află în orbita Pământului și transmite mesaje într-o limbă necunoscută. Semnalele sunt captate peste tot în lume.

Cavalerul Negru este pe o orbită polară retrogradă, este satelitul care merge înapoi. Americanii și rușii nu au reușit să lanseze un astfel de satelit, pentru că este necesară o cantitate mare de energie. Cavalerul Negru este un satelit care nu a fost lansat de oameni, aceasta este concluzia specialiștilor.

Primul satelit terestru echipat cu aparatură de transmisie radio a fost Sputnik 1, care a fost lansat în spațiu, în anul 1957. Un an mai târziu, americanii lansează satelitul SCORE, echipat cu aparatură de transmisie radio. Satelitul transmitea în spațiu un mesaj al președintelui american, în care spunea că America dorește pace pe Pământ și în cosmos.

Pe orbita Pământului sunt peste 3000 de sateliți. Unii nu sunt de origine umană. Este un comunicat scurt, care vine de la oamenii de știință americani.

În anul 1954, revista Aviation Week prezenta știrea că doi sateliți artificiali, de origine necunoscută, de află pe orbita Pământului, la o distanță de 900 kilometri față de Pământ.

În anul 1958, Cavalerul Negru emite un semnal telemetric neobișnuit, timp de 10 minute. Orbita sa este una retrogradă, de la est la vest, invers rotației terestre.

Este o orbită dificilă care nu beneficiază de impulsul gravitației. Cavalerul Negru a fost una dintre marile descoperiri spațiale ale omenirii. Conform specialiștilor, el transmite semnale de peste 50 de ani.

Astronomii suedezi, care s-au interesat în mod special de acest misterios satelit, au declarat că au decriptat o parte din semnale și că ele provin dintr-o constelație, care se găsește la 13000 de ani lumină față de planeta noastră.

Sunt specialiști americani care susțin că, Tesla a fost primul care a interceptat semnalele acestui satelit, în anul 1899. Semnalele au fost interceptate, după ce Tesla a construit un dispozitiv radio de înaltă tensiune, în Colorado.

Începând cu anul 1930, semnalele au fost interceptate în lumea întreagă. Camerele de pe stația ISS au surprins imagini cu misteriosul satelit care are o viteză egală cu cea a stației.

De multe ori, acuzăm agențiile de specialitate că nu dau presei informații despre astfel de descoperiri. Poate că trebuie să punem tăcerea lor și pe seama faptului că nu pot da o explicație care să nu contravină teoriilor lor, conform cărora suntem unici în Univers și cei mai puternici.

Ce ar însemna ca NASA să recunoască faptul că, Pământul este monitorizat de alte civilizații de mii de ani? Ce răspuns a avut NASA, în momentul în care a fost întrebată de ce a stopat misiunile Apollo?

Cavalerul Negru - Suntem spionați de extratereștri! Cavalerul Negru transmite mesaje către o constelație, care se găsește la 13000 de ani lumină

De ce, după anii 80, pentru americani și ruși cosmosul nu a mai fost o prioritate? Visăm, sperăm să ajungem pe Marte, în condițiile în care nu cunoaștem ce se întâmplă în proxima vecinătate a Pământului.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top