The news is by your side.

SUNTEM PROGRAMAȚI SĂ FIM DIFERIȚI

0

Începând cu secolul al XIX-lea, anumite boli au fost numite anomalii genetice. De-a lungul istoriei au fost întâlnite cazuri care țin de scenarii SF. Imaginați-vă un adult care are o greutate de 20 kilograme. El a fost numit omul schelet. Medicii consideră că un astfel de dezechilibru este cauzat de un șoc psihologic.

Există documente medicale care descriu un bărbat englez cu o greutate de 16 kilograme la o înălțime de 1,62 metri. Până la vârsta de 10 ani s-a dezvoltat normal. După aceasta vârsta un dezechilibru puternic s-a produs în organismul său.

În ceea ce privește regimul său alimentar, el consuma o dată pe săptămână puțină pâine înmuiată în vin. La circul unde a lucrat și-a întâlnit jumătatea. Soția sa avea o greutate de 215 kilograme.

Un alt caz devenit celebru este cel al unui tânăr englez. Malformaţiile craniene și piele asemănătoare cu cea a elefantului i-au făcut pe mulți să-l numească omul elefant. Capul era diform, nasul era enorm cu aspect de trompă, pielea prezenta o crustă asemănătoare cu a pachidermelor.

Brațele nu erau egale, iar picioarele deformate. În însemnările sale el spunea că are un singur regret, acela că nu a fost iubit. Familia regală în vizita regulat aducându-i mâncare și bani. În anul 1890, la vârsta de 27 de ani, a fost găsit mort în locuința sa.

Este imposibil de explicat de ce oamenii, de-a lungul timpului au procedat la mutilări. Unii pentru celebritate, spectacol, alții din motive religioase. Victor Hugo a scris romanul Omul care râde, inspirat dintr-un fapt real. Un tânăr a fost mutilat, gura tăiată până la urechi pentru a părea că râde, pentru amuzamentul oamenilor.

Regele George al II-lea a dorit să aibă un cocoș uman. A ordonat o operație la laringele unui supus, astfel încât acesta nu a mai putut vorbi, scotea sunete asemănătoare unui cocoș.

oameni SUNTEM PROGRAMAȚI SĂ FIM DIFERIȚI

În prezent, departe de ochii noștri, sunt efectuate intervenții care au avut ca rezultat nașterea unor monștri. Nu știm încotro se îndreaptă medicina.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și