Take a fresh look at your lifestyle.

Suntem prea prosti ca sa fim contactati de extraterestri, sustine un astrofizician celebru

Mii de fenomene stranii care au avut la bază OZN-urile au fost semnalate de-a lungul timpului în diverse regiuni ale globului. Oamenii de știință susțin că extratereștri nu au luat contactul cu omenirea, în timp ce iubitorii teoriei conspirației cred că există de mai mult timp o colaborare, sub diverse forme, între anumite civilizații venite din spațiu și cele mai puternice guverne ale lumii.

Chiar dacă părerile sunt împărțite, iar adevărul este întotdeauna la mijloc, astrofizicianul Neil DeGrasse Tyson a oferit un interviu unei publicații americane prin care încearcă a face lumină cu privire la subiectul extratereștrilor. Părerea omului de știință este un interesantă, pentru că el susține că aceștia cu siguranță că există și că au vizitat de mai multe ori Terra, studiind oamenii, dar pentru că suntem destul de inteligenți nu s-a realizat niciodată un contact.

„Există posibilitatea ca civilizațiile extraterestră să fi vizitat de mai multe ori Pământul, dar pentru că au ajuns la concluzia că nu există nicio urmă de inteligență au decis să nu ne contacteze”, a declarat Neil DeGrasse Tyson.
De asemenea, există și posibilitatea ca într-un viitor relativ apropiat omenirea să fie amenințată de o civilizație extraterestră mult mai avansată din punct de vedere tehnologic. Așa cum oamenii nu dau atenție raselor inferioare care se află în jurul lor, așa și extratereștri pot strivi civilizația umană fără să clipească.

„Nu terci pe stradă pe lângă un vierme și te întrebi la ce se gândește. Nu, pur și simplu îl calci.”, mai crede celebrul astrofizician.

neil_degrasse_tyson

Dacă considerăm reală teoria că nicio civilizație extraterestră nu a luat contat cu nimeni de pe Terra, atunci astrofizicianul american poate să aibă dreptate cu privire la teoriile pe care le expune opiniei publice.

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.