Stiinta

Suntem fiii stelelor. Iată descoperirea care arată că am fost creați de extratereștri

Cercetătorii au ajuns la concluzia că suntem fiii stelelor și că am fost creați precum o sursă purtătoare a informației, prin codul nostru genetic, care devine astfel cel mai durabil material cunoscut până în prezent din Univers.

Încă din clipa în care omul a început să gândească constructiv, omul a început să se întrebe cine l-a creat și de unde vine. În cele mai vechi timpuri, creația a fost atribuită zeilor, pentru ca mai apoi un sigur creator, intitulat Dumnezeu, să le ia locul acestora.

Tipurile prezente nu au schimbat deloc aceste întrebări și chiar dacă știința a evoluat într-un ritm amețitor, omul încă mai caută răspunsurile care i-au fost refuzate sau ascunse de mii de ani.

O echipă de oameni de știință din Kazahstan, în urma unor studii aprofundate, a ajuns la o teorie interesantă. Aceasta se referă la codificarea AND-ului uman, care în viziunea cercetătorilor nu este altceva decât un material durabil, care poartă informații prețioase despre originea, cât și creația omului. Descoperirile mai arată că evoluția ADN-ului nu poate fi explicată științific, dar cu toate acestea suntem vii și purtăm o sumedenie de informații în structura noastră. Dar cine a codificat aceste informații în ADN-ul uman și de ce?

Aceeași cercetători au încercat să răspundă la această întrebare și sunt de părere că așa-numiții creatori, probabil o specie de umanoizi extrem de avansați, ne-au lăsat moștenire toate cunoștințele lor codificate în structura ADN. Conform oamenilor de știință, ADN-ul uman este cel mai durabil material purtător de informații care s-a descoperit până acum în Univers.

Odată fixat, codul genetic poate rămâne neschimbat în termeni cosmologici și din această cauză devine cel mai durabil material. Prin urmare, devine una dintre cele mai bune sisteme de stocare a informațiilor„, a scris unul dintre cercetători în revista de specialitate Icarus.

loading...

Mai mult de atât, se crede că odată genomul rescris în mod corespunzător cu noua semnătură va rămâne înghețat pe vecie și astfel se poate livra informația în Univers. ADN-ul uman este atât de bine alcătuit încât seamănă cu o înșiruire de modele aritmetice și ideologice greu de imaginat.

stele - Suntem fiii stelelor. Iată descoperirea care arată că am fost creați de extratereștri

Pornind de la aceste descoperiri, oamenii de știință au ajuns la concluzia că într-adevăr suntem fii stelelor și în clipa în care vom putea înțelege informația codată în ADN o sa ne cunoaștem și creatorul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top