SUNT SAU NU, OZN-URILE INOFENSIVE?

Se spune că în timpul războiului rece, americanii au aruncat o mare cantitate de ace pe orbită, pentru a perturba activitatea sateliților. Un OZN imens a aspirat toată cantitatea de ace.

În anul 1961, este fondată organizația SETI, în scopul descoperirii vieții extraterestre. În 15 august 1977, unul dintre cercetătorii care lucra la SETI a interceptat un semnal intermitent care venea din constelația Săgetător. Semnalul a durat 72 de secunde.

În anul 1978, Maurice Chatelaine, fost șef al Sistemului de Comunicații NASA, din cadrul misiunilor Apollo,a confirmat faptul că Neil Armstrong a raportat observarea a două OZN-uri pe Lună. Doi profesori ruși au declarat că spionajul sovietic a urmărit prin radio o convorbire dintre Armstrong și NASA, cu privire la cele două OZN-uri.

Misiunea Apollo 12, pe tot parcursul călătoriei spre Lună, a fost urmărită de două OZN-uri. Echipajul misiunii Apollo 15 a observat în craterul selenar Hadley-Apenini urme paralele de șenile, imprimate în praful lunar, ca și când un vehicul ar fi trecut pe acolo înaintea lor.

Misiunile Apollo s-au întors cu sute de fotografii înfățișând OZN-uri. În anul 1972, NASA a atașat de o sonă Pioneer o tăbliță cu un mesaj pentru extratereștri.

Loading...

Cinci ani mai târziu, a fost atașat un alt mesaj, pe sonda Voyager, sub forma unui album făcut din cupru aurit, pe care erau înregistrate plânsetul unui copil, vântul, ploaia, marea, animale, muzică populară, mari structuri făcute de om și salutul în 55 de limbi.

În același an, pe 26 noiembrie, emisiunile TV din sudul Angliei s-au întrerupt pentru a fi înlocuite de un mesaj extraterestru. Reprezentantul acestora, Aștar, a anunțat că vor ateriza în curând și a îndemnat omenirea să renunțe la armele nucleare.

În ceea ce privește sovieticii, primul OZN care a fost recuperat, a fost cel căzut în ianuarie 1959 la Gdynia, Polonia. Aceștia au recuperat epava și cadavrul unui extraterestru.

Lângă Moscova, într-o bază subterană, la Dimitrievka, entitățile extraterestre vii sau moarte sunt cercetate și analizate.
În munții Ural, rușii au construit o bază similară celei de la Dulce, SUA. Aceste afirmații le-a făcut investigatorul rus, Anfalov.
La începutul anului 1990, președintele Gorbaciov spunea că, fenomenul OZN există și trebuie tratat cu seriozitate. În aprilie 1990, Rusia a dat publicității o sinteză privind observații de OZN-uri.

Nick Pope, secretar de stat al Marii Britanii spunea că, nu trebuie să subestimăm inamicul, nu știm dacă OZN-urile sunt inofensive…

În anul 1991, o știre avea să facă înconjurul lumii. Observatoarele americane și rusești au descoperit un satelit artificial, pe orbita Pământului. NASA declara că, satelitul este indestructibil, are forma cristalului de diamant și poate observa toate aspectele vieții umane.

OZN-uri-pe-cerul-Americii

În martie 1997, posturile de televiziune din SUA au difuzat imagini cu OZN-uri asemănătoare unor bumeranguri care au trecut peste Arizona, îndreptându-se spre granița cu Mexic.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și