Sunetele metalice se aud şi în Buzău! Oamenii sunt îngroziţi (video)

O serie de sunete ciudate, metalice, se aud din ce în ce mai des în diferite zone ale globului. Acestea sunt de o intensitate ieşită din comun şi provoacă până şi uimirea specialiştilor, care sunt incapabili să ofere o explicaţie logică.

În urmă cu câteva zile, am publicat un articol despre anumite sunete inexplicabile care se aud peste tot în Canada. Acestea sunt de o intensitate ieşită din comun şi par să izvorască de undeva din adâncul pământului. Numeroşi specialişti au încercat să elucideze originea lor, dar până în prezent nu ne-am ales decât cu numeroase semne de întrebare.

De data aceasta, sunetele ciudate s-au auzit şi la Buzău. Un buzoian a surprins evenimentul straniu şi a încărcat filmarea pe Youtube.

La prima vedere, sunetele sunt de-a dreptul înfiorătoare şi par desprinse dintr-un film science-fiction. Realitatea este mai cruntă de atât, pentru că ele sunt cât se poate de reale şi nimeni nu ştie de unde provin.

Teoriile le pun pe seama armei de manipulare meteorologică HAARP, dar din ultimele informaţii, ţara noastră nu deţine o asemenea tehnologie.

Loading...

sunete

Unele voci sunt de părere că acestea sunt sunetele unei planete bolnave, care nu mai are mult de trăit în ritmul actual şi care, la momentul maximum, va riposta prin diverse cataclisme naturale.

Acestea sunt pure speculaţii, care nu pot fi dovedite în prezent, dar cu siguranţă că viitorul la scoate la iveală adevărul.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...