Sunetele ciudate provenite de nicaieri s-au auzit si la Hunedoara

Sunetele ciudate provenite de nicaieri s-au auzit si la Hunedoara

Sunetele ciudate provenite denicăieri” continua să uimească pe toată lumea. După ce în trecut aceste sunete s-au auzit în foarte multe locuri din lume, acum au fost înregistrate de către un reporter Realitatea, chiar lângă Hunedoara.

Până în prezent nimeni nu poate spune cu exactitate proveniența acestor sunete macabre. Există voci care le asimilează cu sfârșitul lumii sau întoarcerea lui Iisus pe Pământ.

Geologul David Deming de la Universitatea Oklahoma a descris un fenomen numitZumzetul”, care este reprezintă sunete ciudate auzite în mai multe locuri de pe Terra de până la zece la sută dintre persoane. Potrivit lui Deming, aceste sunete sunt produse de transmisiunile telefonice şi de avioanele folosite de marina Statelor Unite pentru a comunica cu submarinele aflate în misiuni.

Un alt profesor, Jean-Pierre St. Maurice de la Universitatea Saskatchewan, crede că aceste sunete sunt sursa unui zgomot electromagnetic emis de aurore şi de centurile de radiaţii.

Cu toate acestea nicio teorie nu poate să explice cu exactitate proveniența misterioaselor sunete care se aseamănă mai mult cu un plânset al planetei noastre care parcă ar vrea să ne atenționeze cu privire la râul pe care oamenii i-l fac în fiecare zi.

 

Loading...

loading...

Related posts