Descopera

Sunete misterioase înregistrate în Canada. Ele prevestesc o catastrofă globală?

În ultimii ani, de când activitatea umană, care are ca scop final distrugerea planetei, s-a intensificat, o serie de evenimente stranii şi aproape imposibil de explicat s-au înregistrat în diverse zone de pe glob. Acestea par să prevestească un eveniment global de proporţii care ar putea să pună capăt supremaţiei omului pe Terra.

Pe lângă cutremure de mar magnitudine, erupţii ale vulcanilor, tsunami sau chiar evenimente meteorologice greu de imaginat, un nou fenomen ridică numeroase semne de întrebare cu privire la originea şi semnificaţia sa. Este vorba despre sunetele misterioase, asemănătoare cu cele produse de atingerea a două metale, care se produc din ce în ce mai des în nenumărate zone ale globului.

Odată cu începerea lui 2015, principala zonă vizată de aceste sunete este Wellington, Canada. Martorii susţin că aceste sunete se pot auzi în general noaptea pentru că atunci liniştea se aşterne peste întreg ţinutul. Acestea par a fi unele speciale, dar au fost descrise de martori ca fiind unele metalice, asurzitoare şi uneori de joasă frecvenţă.

Oamenii de ştiinţă nu pot oferi un răspuns clar cu privire la originea acestor sunete. Pentru că fenomenul este unul nou, el trebuie aprofundat pentru ca într-un final să se ofere un răspuns satisfăcător. Cu toate acestea, există o teorie care susţine că de fapt sunetele provin din interiorul planetei şi prevestesc o catastrofă naturală.

De asemenea, se mai spune că sunetele metalice sunt de fapt emise de planeta noastră care a obosit fiind atacată din toate direcţiile de către căpuşa răufăcătoare, omul.

sunete - Sunete misterioase înregistrate în Canada. Ele prevestesc o catastrofă globală?

Acestea sunt doar două dintre ipotezele neoficiale care încearcă explicarea fenomenului în lipsa unui punct oficial de vedere din partea oamenilor de ştiinţă. Pentru a înţelege cât mai bine ceea ce înseamnă aceste sunete, urmăriţi înregistrare de mai jos care a fost captată în Wellington, Canada.

loading...

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top