Mistere

Sunete ciudate in Canada.Trambitele Apocalipsei s-au intors? (video)

0views

De-a lungul timpului, în mai multe locuri din lume, s-a înregistrat un fenomen straniu și inexplicabil. Sunetele ciudate s-au auzit din neant și nu doar că i-au speriat pe localnici, ci și i-au pus pe gânduri pe cercetători. Bineînțeles că nu s-a găsit nicio explicație logică cu privire la proveniența acestor sunete misterioase, dar s-au născut diverse speculații, care încearcă să explice ceea ce se întâmplă.

O primă teorie susține că sunetele sunt produse de schimbările dramatice prin care trece planeta noastră. Cei mai multi au comparat fenomenul cu un strigăt de ajutor pe care planeta noastră îl emite fie din cauza poluării sau chiar încălzirii globale.

Pe de cealaltă parte, mai există și teoria care susține că sunetele sunt semnalele de avertizare cu privire la Apocalipsă. După cum bine știm, sfârșitul lumii este anunţat, conform Bibliei, de cele șapte trompete pe care îngerii le sună. Sunetele bizare pot proveni de la aceste trompete, fapt pentru care sunt atât de ciudate și inexplicabile.

Pentru ca această teorie să prindă contur, iubitorii conspirațiilor sunt de părere că sunetele sunt emise la o frecvență joasă, care pune în pericol sănătatea celor care le ascultă. Ascultarea lor pentru doar câteva secunde provoacă schimbări majore și conferă sentimente de angoasă sau chiar poate produce depresii. Din această cauză, se crede că sunetele bizare nu sunt de proveniență pământeană, ci sunt provocate de entități malefice.

Astfel de sunetele s-au produs în provincia canadiană Columbia Britanică. Conform martorilor, ele s-au auzit mai bine de 10 minute și au provocat spaimă generală. Pentru ca autenticitatea lor să fie confirmată, mai mulți localnici le-au înregistrat și mai apoi le-au trimis presei de specialitate. În urma analizei specialiștilor, s-a adeverit că sunetele sunt reale, dar nu s-a putut determina provenienţa lor.

Loading...

sunetele apocalipsei

Un profesor universitar, de la Universitatea din Saskatchewan, a declarat pentru presa canadiană că aceste sunete ar putea fi provocate fie de radiațiile magnetice provenite din Univers, sau chiar de formarea aureolelor boreale.
Mark Brander, colaborator la o revistă canadiană, susține că sunetele auzite în provincia canadiană ar putea fi emise de către o agenție secretă care dorește controlul minții populației. Din această cauză poate fi periculos ca oricine să le asculte. Pentru a afla dacă este așa sau nu, am atașat mai jos mai multe înregistrări ale sunetelor ciudate din Canada. Ce sentiment vă transmit aceste sunete?

loading...