SUMERIENII, REZULTATUL UNEI MANIPULĂRI GENETICE

Societatea sumeriană a apărut in culmea dezvoltării sale din cauza bruștei infuzii de cunoaștere primită de la rasa ariană venită de pe Marte. Istoricii sunt de acord că anumite societăți extrem de dezvoltate au apărut brusc.

O altă infuzie primită de rasa albă a fost cea genetică de sorginte reptilo-ariană. Este vorba de liniile genealogice încrucişate create de Anunnaki prin manipulări genetice. Principalul centru in care s-au dezvoltat aceste familii de hibrizi a fost Babilonul, situat în sudul Sumerului, de-a lungul fluviului Eufrat.

Acolo au apărut primele societăți secrete, care s-au răspândit apoi pe întreg globul. Potrivit vechilor texte fondatorul Babilonului a fost Nimrod și sotia lui Semiramida. Despre Nimrod s-a spus că a fost unul dintre giganți. Se spune că el a construit structura de la Baalbek, în Liban, cu cei trei stâlpi din piatră cântărind fiecare 800 de tone.

Se crede că această rasă de giganți sau titani erau descendenții lui Noe, cel care a fost descris în Cartea lui Enoh ca fiind un hibrid privitor-uman cu pielea foarte albă.

Sacrificiile umane erau fundamentale pentru cultura babiloniană. Preoții babilonieni erau nevoiți să mănânce o parte din ofrandele sacrificiale. Preoții erau numiţi Cahna Bal. De aici și termenul de canibal.

Loading...

Principalele elemente ale religiei babiloniene erau focul, soarele și șarpele.

Cu toate că specialiștii au cercetat sute de ani civilizația sumeriană, nu se știe cum s-a format această civilizație, sau care era originea ei, Cert este faptul că sumerienii cunoșteau scrierea, noțiuni de matematică, astrofizică. Ei au fost primii care au scris despre planeta Nibiru și apariția ei la 3600 de ani.

Sumerienii cunoșteau sistemul numeric ternar care, în prezent, este utilizat pentru a crea un computer. Mai mult ei cunoșteau numerele Fibonacci. Textele din unele tăbliţe descriu modul în care a fost creată umanitatea printr-un proces de amestecare a componentelor pământești cu cele divine.

Adam, sau Adameh în limba sumeriană înseamnă pământ. Textele sumeriene mai prezintă detalii și despre lupta cerească.

Tăblițele sumeriene

Mult mai târziu,lumea modernă a descoperit că planetele Pluton, Uranus și Neptun sunt situate pe o axă, iar sateliții lor sunt pe un plan diferit. Este evident că o coliziune cu un corp uriaș a creat această anomalie. Conform calculelor această coliziune a avut loc acum 4 miliarde de ani.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și