Take a fresh look at your lifestyle.

SUMERIENII AIDOMA NEPHILIM, CĂUTAU NEMURIREA

0

Asupra originii sumerienilor există multe dezbateri în lumea științifică. Limba lor este puțin cunoscută. Nu este nici indo-europeană, nici semitică. Ei au inventat scrierea cuneiformă, prima din lume. În anul 3000 î.Hr., principalul oraș populat de sumerieni era Our care a fost capitală în timpul celei de a treia dinastie.

Sumerienii au inventat roata, arcul, au fost primii care au obținut bronzul, au inventat calendarul cu 12 luni și 30 de zile. O civilizație prosperă, dar care dispare în mod misterios. În anul 2000 î.Hr., limba sumeriană a dispărut. Din spațiul mesopotamian.

Din punct de vedere religios, sumerienii venerau trei divinități. Anu era divinitatea cerului, Enlil era divinitatea pământului și Enki era divinitatea apelor subterane.

Cea mai importantă operă sumeriană este Epopeea lui Ghilgameș sau căutarea nemuririi. Pentru că un Nephilim trăia 120 de shari, un shar era egal cu 3600 de ani, și păreau nemuritori, asemeni lor, sumerienii căutau nemurirea.

Nibiru în textele sumeriene

Nibiru este descrisă ca fiind planeta înconjurată de alte 9 planete care are un traseu cosmic haotic și care prin pasajul său, produce anomalii în sistemul nostru solar.

Loading...

Conform textelor sumeriente, Nephilim au venit de pe planeta Nibiru acum 445000 de ani și au creat civilizația sumeriană. Au părăsit Terra acum 13000 de ani, înainte să se producă Potopul biblic. Sumerienii aveau credința că odată la 3600 de ani, Nibiru reclădește planeta Pământ. Nibiru realizează o rotație completă în jurul soarelui în 3600 de ani, adică un shar.

Tăblițele sumeriene

Conform textelor sumeriene, de pe Nibiru au venit pe Pământ 7 maeștri Nephilim și 400 de Anunnaki. Ultima apariție a planetei Nibiru s-a produs în anul 1300 î.Hr., în timpul lui Moise. În anul 1983, NASA a avut primele informații științifice cu privire la Nibiru, obținute cu ajutorul rachetei spațiale IRAS. S-a spus că este vorba despre o planetă gigant care este mai mare de patru ori decât Terra.

loading...