SUFLETUL, UN PUNCT MATEMATIC, CU IMENSITATE PLANETARĂ

SUFLETUL, UN PUNCT MATEMATIC, CU IMENSITATE PLANETARĂ

Doi renumiți cercetători de la Universitatea Oxford lucrează de peste 12 ani la un proiect pe care l-au numit Teoria cuantică asupra conștiinței.

Prin această teorie, cei doi au încercat să răspundă la întrebarea ce se întâmplă cu sufletul după moarte. Conform celor doi specialiști, după moarte, sufletul se întoarce în Univers.

Sufletul este înmagazinat în celulele din creierul uman, în structuri pe care le-au numit micro-tubuli. Conform opiniei celor doi cercetători, creierul este un computer biologic care poate să genereze un program numit conștiință.

Ceea ce numim conștiință este rezultatul gravitației cuantice care se produce în micro-tubuli. Teoria indică faptul că atunci când se intră în faza numită moarte clinică, micro-tubulii din creier pierd starea cuantică, dar păstrează informația pe care o au. Altfel spus, după moartea unui individ, sufletul nu moare, se întoarce în Univers.

Dacă pacientul revine la viață, sufletul se reîntoarce în micro-tubuli. Sufletul este o interacțiune între neuroni.

Creierul uman, un univers multidimensional


Creierul este format din 86 miliarde de neuroni. Neuronii sunt conectați între ei și formează o rețea celulară, care permite să avem o conștiință personală.

Loading...

Prin conexiunea neuronilor, se formează obiecte neuronale care sunt forme geometrice create de sinapsele din creier. În creier există zeci de miliarde de forme geometrice care sunt multidimensionale. Specialiștii susțin existența a 11 dimensiuni în creierul uman.

Sufletul, esența spirituală a omului


Toate religiile lumii acceptă existența sufletului. Filosofii greci au fost primii care au scris despre diferența dintre lucrurile vii și cele care nu sunt vii. Lucrurile vii au o componentă suplimentară care le dă vitalitate, absentă în cazul pietrelor sau a apei.

suflet

Sufletul este esența fiecăruia dintre noi. Odată cu dezvoltarea fizică a unui individ, evoluează și sufletul. Teoria conform căreia sufletul nu dispare odată cu moartea are tot mai mulți susținători din rândul oamenilor de știință.

Reîncarnarea este un răspuns la întrebarea, ce se întâmplă cu sufletul după moarte. În acest mod ar putea fi explicate amintirile din viețile anterioare, fenomenul numit deja vu, intuiția, un grad de spiritualitate ridicat.

loading...

Related posts