Take a fresh look at your lifestyle.

Sufletele venite dintr-o lume îndepărtată! Clasificarea lor și misiunile

Brad Steiger este un cercetător care a dedicat mulți ani studierii vieții extraterestre. Acum câțiva ani, el a realizat un chestionar care a fost înmânat unui număr mare de persoane, peste 40000.

Întrebările din chestionar se refereau la tipuri de vise pe care subiecții le-au avut, la capacități sau experiențe paranormale.

Peste 60% dintre subiecți au declarat că au avut vise în care trăiau pe o altă planetă sau au călătorit cu o navă extraterestră. Mulți făceau referire la planeta Orion. Peste 40% au declarat că au văzut planeta Pământ de undeva din spațiu. Peste 85% au susținut că au avut o viață anterioară pe o altă planetă.

Steiger a grupat visele în patru categorii, după cum urmează.

Refugiații

Mulți dintre repondenți susțineau că au avut vise în care au fost obligați să se refugieze pe Pământ, de pe o planetă natală, din cauza unei catastofe naturale sau a unui război nuclear. Ulterior, au fost incapabili să se reîntoarcă pe planeta natală, au rămas captivi pe Pământ.

Ei utilizau dispozitive antigravitaționale, tehnologie pentru vindecarea unor boli precum cancerul. Visele aveau un scenariu apocaliptic. Reușeau să se salveze dintr-o catastrofă și ajungeau pe o planetă nou, numită Pământ.

Loading...

Utopicii

Au avut vise conform cărora au venit în mod deliberat pe Pământ, fiind colonizatori. În vis, dispuneau de capacități cerebrale deosebite. Ei au descris că proveneau de pe o planetă cu un sol roșu și care avea doi sateliți naturali. Probabil, o aluzie la planeta Marte.

Ei locuiau în construcții din cristal, translucide. Unii au descris viața armonioasă pe care o duceau în comunitate, sentimente de libertate și fericire.

Esențe energetice

Subiecții au descris vise în care se puteau transforma în forme energetice și puteau călători pe planete ostile formelor de viață.

Asistenții

suflet

Cei care fac parte din această categorie susțin că au ajuns pe Pământ cu o misiune specială, una spirituală. Ei au convingerea că rolul lor pe Pământ este de a ajuta dezvoltarea spirituală a omenirii.

Steiger a făcut legătura dintre aceste vise și Exodul din Biblie, în care evreii, conduși de Moise, au reușit să treacă prin Marea Roșie, despicând-o în două. A fost un miracol pe care numai forțele necunoscute, neînțelese de muritorii de rând le-au putut genera.

loading...

Comentariile sunt închise.