Bizar

SUA se pregătește pentru dezastrul care va urma. FEMA a cumpărat sicrie în valoare de peste 1 miliard de dolari

Agenţia Federală de Situaţii de Urgenţă (FEMA) a Statelor Unite, la comanda președintelui american Barack Obama, a cumpărat sicrie din plastic în valoare de peste un miliard de dolari.

Această știre de-a dreptul șocantă a apărut pe mai multe site-uri internaționale și încearcă să arate adevărata fața a Statelor Unite ale Americii. Se speculează că situația în SUA se înrăutățește și autoritățile americane se pregătesc pentru o revoltă sau chiar pentru o adevărată revoluție.

Astfel, președintele american se teme pentru fotoliul său, motiv pentru care le va face cadou americanilor care nu se vor supune, sicrie de plastic în valoare de un miliard de dolari. În același timp, centrele de detenție FEMA și-au sporit activitatea și sunt pregătite să încătușeze zeci de milioane de americani.

O altă teorie controversată, care încearcă să explice gestul autorităților americane, se referă la faptul că în perioada următoare planeta va fi supusă unor evenimente neprevăzute. Aceste evenimente, care pot fi provocate pe cale naturală sau nu, pot produce doar în SUA zeci de milioane de morți. Nu se poate preciza cu exactitate despre ce evenimente poate să fie vorba, dar este cert că autoritățile americane se pregătesc pentru ce este mai rău.

Pe de altă parte, se mai zvonește și faptul că agențiile americane au început să cumpere diverse terenuri în zone strategice din Statele Unite. Pe aceste terenuri s-ar putea amplasa într-un timp foarte scurt cimitirele unde ar putea fi îngropați milioanele de cadavre rezultate în urma unor evenimente care se pot produce în viitorul apropiat.

sicrie1 - SUA se pregătește pentru dezastrul care va urma. FEMA a cumpărat sicrie în valoare de peste 1 miliard de dolari

În aceste condiții, nimeni nu știe ceea ce ascund autoritățile americane, motiv pentru care diversele speculații se nasc. Este incredibil ca o astfel de investiție să fie realizată fără a avea o certitudine.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top